Veilig trainen protocol

Wij zijn ontzettend blij dat we weer aan de slag kunnen met elkaar! En uiteraard willen we dit graag op een veilige en gezonde manier doen, binnen de richtlijnen van het tijdelijke ‘nieuwe normaal’. Om die reden hebben we een veilig trainen protocol opgesteld. We volgen, samen met de locaties waar we trainen, de richtlijnen van het RIVM. Doelstelling is om met alle aanwezigen samen een prettige en veilige leer- en werkcontext te creëren. Uitgangspunt is dat iedereen die deelneemt aan onze trainingen zich inzet en verantwoordelijk voelt voor de veiligheid van en met elkaar zodat we optimaal kunnen leren en genieten. Voorafgaand aan de training ontvangt elke deelnemer deze veiligheids- en hygiëne instructies. Deelnemen aan de training betekent ja zeggen op naleving hiervan.

Zoveel mogelijk buiten werken: warme kleding mee

Op onze locaties kunnen we gelukkig goed buiten werken. We willen hier zoveel mogelijk gebruik van maken, ook als het fris is. Zorg dus zelf dat je kleding aangepast is op het weer. Denk aan laagjes kleding, fijne schoenen, een warme trui en eventueel een regenjas of paraplu. Uiteraard zullen we niet in de stromende regen buiten werken, binnen zal altijd voldoende ruimte zijn. Maar ook met een paar druppels zullen we de mogelijkheid bieden om in subgroepjes buiten gesprekken te voeren.

Aanwezigheid

Iedereen die last heeft van verkoudheidsklachten moet thuisblijven. Meldt dit zo snel mogelijk bij Roos Prins (06-13166610) of Aurelia Stroes (06-83943428). Verkoudheidsklachten zijn, volgens de richtlijnen van het RIVM:
Neusverkoudheid Kortademigheid
Loopneus Hoesten, ook lichte hoest
Niezen Verhoging (tot 38 graden)
Keelpijn Koorts vanaf 38 graden

Gedrag en uitgangspunten in naleving richtlijnen tijdens de training

 • Alle aanwezigen bij de training gebruiken vooral hun gezonde verstand en hebben nadrukkelijk een eigen verantwoordelijkheid in het naleven van de instructies, dit protocol en de algemene maatregelen van het RIVM.
 • De deelnemers worden gevraagd op elkaar te letten en elkaar te helpen herinneren aan de afgesproken gedragsregels.
 • De trainer is niet verantwoordelijk voor de handhaving van de maatregelen uit dit protocol. Iedere aanwezige bij de training is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen gedrag en acties.
 • In het uitzonderlijke geval dat een deelnemer die zich herhaaldelijk niet aan de veiligheids- en hygiëne instructies houdt, is de trainer gerechtigd deze persoon te verzoeken de training en de accommodatie te verlaten.

Hygiëne

 • Was je handen bij binnenkomst en zorg dat je dit regelmatig doet. In de trainingsruimte voorziet de locatie hand-desinfectie-gel, papieren handdoekjes en schoonmaakmateriaal voor het reinigen van trainingsmateriaal.
 • Dat de medewerkers van de accommodatie zich bewust zijn van de RIVM-richtlijnen en extra maatregelen nemen zoals het vaak en goed handen wassen en alert zijn op het navolgen van die regels door (alle) bezoekers van de accommodatie.

Trainingslocatie

We hebben goed overleg met onze trainingslocaties en zullen zorgvuldig op de volgende zaken letten:
 • Bij binnenkomst zal de QR-code op jouw CoronaCheck app gecontroleerd worden.
 • Dat er een protocol is voor toiletgebruik en dat de sanitaire voorzieningen zeer regelmatig grondig worden gereinigd met nadruk op alle handcontactpunten.
 • Dat er goede ventilatie is in het gebouw en de trainingsruimte. D.m.v. open ramen en deuren.
 • Dat er strikte veiligheids- en hygiëneregels zijn voor het gebruik (handcontactpunten) van koffie- en thee faciliteiten, lunch en diner mogelijkheden en andere catering-gerelateerde wensen.
 • Dat de medewerkers van de accommodatie zich bewust zijn van de RIVM-richtlijnen en extra maatregelen nemen zoals het vaak en goed handen wassen en alert zijn op het navolgen van die regels door (alle) bezoekers van de accommodatie.

Melding na afloop

 • Ook na afloop van de training zijn er nog wat zaken waar we rekening mee moeten houden.
 • We verzoeken je dringend om in het algemeen belang van de volksgezondheid aan Human Dimensions te melden als je binnen 10 dagen na afloop van de training positief wordt getest op corona.
 • Wij zullen dan de andere deelnemers aan de training, de trainer en de locatie anoniem van deze melding op de hoogte stellen.
 • Mocht onze trainer binnen 10 dagen na afloop van de training positief worden getest op corona, zullen alle deelnemers op de hoogte brengen.

Protocol Veilig Trainen – Human Dimensions 15 september 2021

HeB JE AL EEN BESTAANDE BOEKING?

Lijkt de training vol? Houd onze last minute page in de gaten.

Naam(Vereist)
Vul hier je bestaande (vijfcijferige) ordernummer (bijvoorbeeld 36632) in dat je hebt ontvangen toen je je hebt ingeschreven voor de originele trainingsdata.

Gekozen Last Minute cursus:

Hier onder staat de keuze die je hebt gemaakt.
Hidden
Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze last minute trainingen

Lijkt de training vol? Houd deze last minute page in de gaten. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt bij een training. Dit vermelden wij dan hier. Je kan je wel alvast inschrijven voor een andere datum.

Mocht er toch nog een plekje vrijkomen op je voorkeursdatum, dan kun je gemakkelijk via deze Last Minute page je inschrijving laten verplaatsen.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Lijkt de training vol? Wij maken gebruik van een wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt op de training.
Je komt op de wachtlijst door je aan te melden voor de training op een datum waar nog plek is, zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje op de door jou uitgezochte training.
Als je dan op het inschrijfformulier aangeeft voor welke data je op de wachtlijst wilt komen, zullen wij je benaderen zodra er een plekje vrijkomt.
Op deze manier hebben we al je gegevens al en kunnen we je makkelijk een plek op een eerdere training toewijzen.

Selecteer de training die je wilt volgen: