DEEP DEMOCRACY

IN COMPANY

TRAINERS:

FRANK, MINKA, CHRISTIEN,MIREILLE, KARIM EN JITSKE

DEEP DEMOCRACY – In Company

Uiteraard is het mogelijk om de verschillende levels Deep Democracy samen met je collega’s te volgen. In dit geval spreken we van een ‘in-company’ – DD level. Dezelfde trainingen die we als open inschrijving aanbieden, organiseren we nu voor een groep collega’s. Samen leren om de methoden en technieken van Deep Democracy toe te passen, en oefenen met eigen thema’s. Vragen, irritaties, spanningen en tegenstellingen die zich aandienen, zullen we met behulp van Deep Democracy aandacht geven.

Goed ingebed in andere interventies kan de training Deep Democracy een krachtige bijdrage leveren aan een veranderingsproces, een meer inclusieve werkcultuur, betere zelforganisatie en collectieve leiderschapsontwikkeling.

De ervaring leert dat het fijn en zeer effectief is om na een tweedaagse L1 (of L2, L3) allereerst eigen intervisie te plannen, gevolgd door een supervisie dag begeleid door onze instructor. Dit geeft gelegenheid om direct met het geleerde aan de slag te gaan, en om samen de vertaalslag te maken naar de eigen specifieke werksituatie.

Prijs. Een in-company level 1, 2 of 3 bieden we aan voor €10.000,- per level (btw vrij, exclusief locatie kosten). Elk level is een tweedaagse training, waarbij mensen aan het einde een certificaat van deelname ontvangen.

AANVRAAG IN-COMPANY LEVEL DEEP DEMOCRACY

  • Datum (van facilitatie)
  • :
    Tijd (van facilitatie)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HeB JE AL EEN BESTAANDE BOEKING?

Lijkt de training vol? Houd onze last minute page in de gaten.

Naam(Vereist)
Vul hier je bestaande (vijfcijferige) ordernummer (bijvoorbeeld 36632) in dat je hebt ontvangen toen je je hebt ingeschreven voor de originele trainingsdata.

Gekozen Last Minute cursus:

Hier onder staat de keuze die je hebt gemaakt.
Hidden
Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze last minute trainingen

Lijkt de training vol? Houd deze last minute page in de gaten. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt bij een training. Dit vermelden wij dan hier. Je kan je wel alvast inschrijven voor een andere datum.

Mocht er toch nog een plekje vrijkomen op je voorkeursdatum, dan kun je gemakkelijk via deze Last Minute page je inschrijving laten verplaatsen.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Lijkt de training vol? Wij maken gebruik van een wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt op de training.
Je komt op de wachtlijst door je aan te melden voor de training op een datum waar nog plek is, zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje op de door jou uitgezochte training.
Als je dan op het inschrijfformulier aangeeft voor welke data je op de wachtlijst wilt komen, zullen wij je benaderen zodra er een plekje vrijkomt.
Op deze manier hebben we al je gegevens al en kunnen we je makkelijk een plek op een eerdere training toewijzen.

Selecteer de training die je wilt volgen: