DEEP DEMOCRACY

HD PROCESSWORK (LEVEL 5)

TRAINER:

FRANK

DEEP DEMOCRACY

HD PROCESSWORK (LEVEL 5)

Ben je echt gegrepen door Deep Democracy? Wil je je verder verdiepen in de bronnen en essentie van Deep Democracy? Wil je leren om niet van conflicten weg te lopen, maar erbij te blijven om aldus bij te dragen aan het verminderen van spanningen, in je rol als facilitator? Dan is deelname aan onze level 5 Processwork een uitstekende keus. Deze tweedaagse training focust op een dieper begrip van het gedachtengoed van Arnold Mindell.

Dagen: totaal 2 dagen, aaneengesloten.

Vereiste voor deelname: Levels 1-2-3-4 van Lewis Deep Democracy. Daarnaast bevelen we aan om voorafgaande aan level 5 het boek ‘Sitting in the Fire’ van Arnold Mindel te lezen.

Taal: Nederlands, behalve het boek van Mindell (Engelstalig).

Deep Democracy HD Level 5 Processwork: voor wie en waarom. In de levels 1 t/m 3 leer je werken met de filosofie en tools van Lewis Deep Democracy. In level 4 leer je jezelf beter kennen: je krijgt zicht op je eigen Script en racket patronen, je wordt je bewust wanneer je je neutraliteit dreigt te verliezen en leert dat jij zelf het belangrijkste instrument bent dat je bij Deep Democracy kunt inzetten. In level 5 gaan we terug naar de bron van Deep Democracy: het gedachtengoed van Mindell.

Engaging in heated conflict instead of running away from it is one of the best ways to resolve the divisiveness that prevails on every level of society – in personal relationships, business and the world.

Wat we van je vragen. Het is belangrijk dat je je de theorie van Lewis Deep Democracy goed eigen hebt gemaakt en als facilitator kunt werken met check ins, check outs, de vier stappen van besluitvorming, gesprekken op voeten, niet-gevoerde gesprekken (incl. Let’s Talk) en versterken. Zorg dat je vooraf het boek Deep Democracy en / of Now We’re Talking! nog eens goed doorneemt. Reflecteer nog eens op je Script en Racket patronen. En lees alvast in het boek ‘Sitting in the Fire’ van Arnold Mindell – geen verplichte kost vooraf, maar het helpt wel om snel een beter begrip te krijgen van de essentie van zijn werk.

Wat je kunt verwachten. Korte stukjes theorie worden afgewisseld met oefeningen, waarbij we tegelijkertijd leren van het groepsproces. Je leert onder meer werken met ghost roles, hot spots en cold spots, role switch en double signals.

In de oefeningen doen we veel ‘innerwork’. Dit speelt een belangrijke rol op weg naar het overwinnen van de angst voor conflict, het leren van ‘sitting in the fire’. Compassie is hierin een centraal begrip. Er is ruimte voor reflectie, op groeps- en op individueel niveau.

The fire that burns in the social, psychological and spiritual dimensions of humanity can ruin the world. Or this fire can transform trouble into community. It’s up to us.

Deze training is ontwikkeld door Frank Weijers. Frank heeft de afgelopen jaren deelgenomen aan een breed scala aan trainingen Processwork van Arnold en Amy Mindell, Gary Reiss, Max en Ellen Schupbach, Jean-Claude en Arlene Audergon, Shaklil Choudhury en Annahid Dashtgard. En deze ervaringen omgezet naar dit unieke programma.

PLAYLIST TRAININGSVIDEOS

Wil jij meer weten over alle DD levels en een indruk krijgen van onze trainers?

Ga dan naar de playlist ‘trainingsvideos’ op ons youtube kanaal.

Klik op onderstaande data om je aan te melden:

Deep Democracy level 5
Trainer: Frank Weijers
Locatie: Suits & Sundays
Startdatum: 28-11-2024
Beschikbare plaatsen: 1/12
Deep Democracy level 5
Trainer: Frank Weijers
Locatie: Suits & Sundays
Startdatum: 26-03-2025
Beschikbare plaatsen: 12/12

HOE, WAT, WAAR

UNIEKE DD-COMBI KANS IN SITGES (SPANJE)

HeB JE AL EEN BESTAANDE BOEKING?

Lijkt de training vol? Houd onze last minute page in de gaten.

Naam(Vereist)
Vul hier je bestaande (vijfcijferige) ordernummer (bijvoorbeeld 36632) in dat je hebt ontvangen toen je je hebt ingeschreven voor de originele trainingsdata.

Gekozen Last Minute cursus:

Hier onder staat de keuze die je hebt gemaakt.
Hidden
Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze last minute trainingen

Lijkt de training vol? Houd deze last minute page in de gaten. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt bij een training. Dit vermelden wij dan hier. Je kan je wel alvast inschrijven voor een andere datum.

Mocht er toch nog een plekje vrijkomen op je voorkeursdatum, dan kun je gemakkelijk via deze Last Minute page je inschrijving laten verplaatsen.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Lijkt de training vol? Wij maken gebruik van een wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt op de training.
Je komt op de wachtlijst door je aan te melden voor de training op een datum waar nog plek is, zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje op de door jou uitgezochte training.
Als je dan op het inschrijfformulier aangeeft voor welke data je op de wachtlijst wilt komen, zullen wij je benaderen zodra er een plekje vrijkomt.
Op deze manier hebben we al je gegevens al en kunnen we je makkelijk een plek op een eerdere training toewijzen.

Selecteer de training die je wilt volgen: