DEEP DEMOCRACY

FACILITATIE

TRAINERS:

FRANK, MINKA, CHRISTIEN, MIREILLE, KARIM EN JITSKE

DEEP DEMOCRACY – FACILITATIE

Moet in die ene vergadering dat cruciale besluit genomen worden? Of juist gedurende een tweedaagse conferentie alle verschillende perspectieven bij elkaar gebracht worden om tot een gezamenlijk oplossing of intentie te komen? En kun je daar de hulp van een neutrale facilitator bij gebruiken?

Met een ‘gesprek op voeten’ kunnen we met een grote groep – 10 tot 150 (of meer) – een gezamenlijk gesprek voeren. Zeer geschikt om met de gehele organisatie een bepaald thema of knelpunt te verkennen. Of tijdens een conferentie met alle aanwezigen op een actieve manier de gezamenlijke inzichten te verzamelen. Ook erg goed te combineren met een keynote lezing.

Onze zeer ervaren procesbegeleiders ondersteunen graag om het gesprek dat gevoerd moet worden op tafel te krijgen. Om samen te vechten voor het meest hoogst haalbare en het beste gezamenlijke besluit.

Een aanvraag doe je door onderstaand formulier in te vullen. Hierbij kun je eventuele voorkeur voor een facilitator aangeven, wij kijken vervolgens naar agenda’s en mogelijkheden waarop een van ons nader contact zal opnemen.

AANVRAAG DEEP DEMOCRACY – Facilitatie

  • Datum (van facilitatie)
  • :
    Tijd (van facilitatie)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Selecteer de training die je wilt volgen: