Actueel

Events & AgendA

Nationale Deep Democracy Event 2022

de macht van geheimeN

Save the Date vrijdag 2 september 2022

Liefst live, met echte mensen in een ruimte! Als dat niet kan gaan we online of hybride!

Werken vanuit transparantie, zeggen wat gezegd moet worden, alles op tafel leggen, tegengeluid uitnodigen…. Klinkt goed, maar in de praktijk zijn er toch ook echt taboes, heilige huisjes, onderwerpen waar iedereen met een grote boog omheen loopt en roze olifanten in de kamer. Geheimen geven macht, en daar gaan we het dit event over hebben. Met lezingen en workshops over: ‘Management by need to know’, verborgen leiderschap, geheime agenda’s, taboes die ertoe doen, organisatie geheimen, nieuwe bestuursculturen, gedoe van tegenspraak.

Met de methoden van Deep Democracy verzamelen we, heel tegendraads, ‘1001 argumenten tegen transparantie’. Reken op een dag vol verrassingen, livemuziek en mooie ontmoetingen. Voor iedereen die al eens een Deep Democracy training volgde of dit altijd al eens van plan was. Voor mensen die zich wil inzetten voor het goede gesprek, het beste besluit en het betere conflict.

 

 

Kaartverkoop is gestart! Klik hier om naar de event pagina te gaan

WAAR JITSKE SPREEKT

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Bekijk de agenda hier.

Social Humans

Team Human Dimensions is op vele sociale media kanalen actief. Wil je altijd op de hoogte zijn van onze laatste artikelen, korte filmpjes en activiteiten? Volg dan bijvoorbeeld onze LinkedIn pagina of abonneer je op ons YouTube kanaal om geen enkel mini-college te missen.

Selecteer de training die je wilt volgen:

X
X
X