Actueel

Events & AgendA

MASTERCLASS
TRICKY TIJDEN

Woensdag 9 oktober 2024 – AFAS Theater Leusden

SAVE the date - Meer informatie volgt

WAAR JITSKE SPREEKT

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Bekijk de agenda hier.

Social Humans

Team Human Dimensions is op vele sociale media kanalen actief. Wil je altijd op de hoogte zijn van onze laatste artikelen, korte filmpjes en activiteiten? Volg dan bijvoorbeeld onze LinkedIn pagina of abonneer je op ons YouTube kanaal om geen enkel mini-college te missen.

trotse partner van justdiggit

Met onze Human Dimensions activiteiten willen wij mensen en organisaties activeren om de wereld woest aantrekkelijk te maken voor alles en iedereen. En het liefst ook nog verrukkelijk eenvoudig. Een ideaal om na te streven. De lunches bij onze trainingen zijn daarom bijvoorbeeld heerlijk vegetarisch. Onze nieuwe notitieboekjes zullen gemaakt zijn van steengruis; een duurzaam productieproces waarbij geen houtpulp nodig is.

Mooie manieren om kleine steentjes bij te dragen, vinden wij. Maar… helaas heeft de ene activiteit soms toch nadelige gevolgen voor iets anders. Zo reizen wij om culturen te leren kennen, verhalen te delen en inclusie te stimuleren, waardoor onze footprint groter is dan we zouden willen. Om op z’n minst onze rommel op te ruimen, zijn wij op zoek gegaan naar een organisatie die zich inzet voor een groenere wereld. Het is de ngo JustDiggit geworden, aan wie wij jaarlijks een deel van onze winst doneren.

Waarom JustDiggit? Omdat hun werkwijze en aanpak woest aantrekkelijk en verrukkelijk eenvoudig is!

een missie om Afrika te vergroenen en zo de aarde weer af te koelen. Samen met miljoenen boeren én samen met ons.

De ‘earth-smiles’ zorgen ervoor dat; vegetatie op droge plekken terug komt, water vastgehouden wordt, de bodemkwaliteit verbetert en dat leidt o.a. tot een gunstiger microklimaat, BETERE OOGSTOPBRENGSTEN en EEN HOGER INKOMEN voor de boeren en de gemeenschap.

LET’S COOL DOWN THE PLANET. TOGETHER.

JustDiggit: ‘Onze droom is een groen en koel Afrika in 2030. Een Afrika dat is vergroend door miljoenen boeren die zelf hun eigen land hebben hersteld. Stel je voor welke enorme effecten dat zou hebben op inkomens, biodiversiteit, het regionale klimaat en klimaatverandering wereldwijd?’

De vergroeningsprojecten worden gemanaged door lokale boeren en gemeenschappen.

Old meets news

JustDiggit maakt droog land weer groen. Met een focus in Afrika, omdat daar veel impact is te maken. Middels trainingen en media campagnes verspreiden zij kennis om met traditionele en makkelijk toepasbare technieken landschappen op grote schaal te herstellen. Door het graven van ‘earth smiles’. JustDiggit zet media, data en technologie in om de kennis van deze technieken verder te verspreiden en om op te schalen.

Met onze jaarlijkse bijdrage kunnen we 1875 ‘earth-smiles’ graven en daardoor ruim 26ha land vergroenen en 3.937.500L water opvangen.

Wil jij ook bijdragen?

Help spread the word!
Naast een financiële bijdrage is het ook ontzettend belangrijk dat de kennis van deze technieken verder verspreid wordt.
Ga naar JustDiggit.org om meer te leren over de aanpak en impact. Ben je net zo onder de indruk als wij? Spread the word!

HeB JE AL EEN BESTAANDE BOEKING?

Lijkt de training vol? Houd onze last minute page in de gaten.

Naam(Vereist)
Vul hier je bestaande (vijfcijferige) ordernummer (bijvoorbeeld 36632) in dat je hebt ontvangen toen je je hebt ingeschreven voor de originele trainingsdata.

Gekozen Last Minute cursus:

Hier onder staat de keuze die je hebt gemaakt.
Hidden
Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze last minute trainingen

Lijkt de training vol? Houd deze last minute page in de gaten. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt bij een training. Dit vermelden wij dan hier. Je kan je wel alvast inschrijven voor een andere datum.

Mocht er toch nog een plekje vrijkomen op je voorkeursdatum, dan kun je gemakkelijk via deze Last Minute page je inschrijving laten verplaatsen.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Lijkt de training vol? Wij maken gebruik van een wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt op de training.
Je komt op de wachtlijst door je aan te melden voor de training op een datum waar nog plek is, zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje op de door jou uitgezochte training.
Als je dan op het inschrijfformulier aangeeft voor welke data je op de wachtlijst wilt komen, zullen wij je benaderen zodra er een plekje vrijkomt.
Op deze manier hebben we al je gegevens al en kunnen we je makkelijk een plek op een eerdere training toewijzen.

Selecteer de training die je wilt volgen: