Contact

VRAGEN? ROOS KNOWS

Roos Prins en Aurelia Stroes zijn onze human connectors. De backbone van HumanDimensions. Je kunt bij Roos terecht met al je vragen voor lezingen van Jitske Kramer en in-company (aan)vragen. Aurelia Stroes regelt alles rondom de trainingen.

VRAGEN? BEL OF MAIL ONS!

Meer informatie nodig? Specifieke vragen? Je kunt ons bereiken via onderstaand contactformulier, of bellen.

Roos Knows

Vragen over cultuuronderzoek en bookingen voor Jitske Kramer? Bel Roos Prins +31(0)6 13166610 

AURELIA REGELT

Voor alle vragen rondom deelname aan één van onze trainingen en in-company trainingen: Bel Aurelia Stroes +31(0)6 83943428 of vul het contactformulier in.

Met hartelijke groeten. Team Human Dimensions. Jitske Kramer, Roos Prins, Frank Weijers, Minka Jongkind, Christien Oudshoorn, Walter Faaij, Mireille Ollivieira, Karim Maarek, Sophie Brouwer en Aurelia Stroes.

Contact fomulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Hier vind je onze Algemene Voorwaarden waarin je ook onze klachtenprocedure kunt vinden. Wanneer er dingen zijn waarover je ontevreden bent, kun je vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen.

CRKBO GECERTIFICEERD

Wij zijn CRKBO geregistreerd. Ons aanbod van opleidingen met open inschrijving bieden wij daarom btw vrij aan. Voor advisering, masterclasses, lezingen en maatwerk zijn wij btw plichtig.

HumanDimensions B.V.
Obrechtstraat 19 A
3572 EB Utrecht

post@humandimensions.nl

BTW NL858260244B01
KvK 70321272

Schrijf je in voor de wachtlijst

Lijkt de training vol? Wij maken gebruik van een wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt op de training.
Je komt op de wachtlijst door je aan te melden voor de training op een datum waar nog plek is, zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje op de door jou uitgezochte training.
Als je dan op het inschrijfformulier aangeeft voor welke data je op de wachtlijst wilt komen, zullen wij je benaderen zodra er een plekje vrijkomt.
Op deze manier hebben we al je gegevens al en kunnen we je makkelijk een plek op een eerdere training toewijzen.

Selecteer de training die je wilt volgen: