Aurelia Stroes

Aurelia is onze vibe-connector, speciaal om jou als deelnemer verder te helpen om wijs te worden uit ons aanbod van trainingen. Samen met Roos Prins is ze de backbone van HumanDimensions. “Ik geniet met volle teugen als alle Humans met volle kracht aan het trainen zijn en zo de wereld een stukje mooier maken.”

AURELIA STROES

Aurelia is onze vibe-connector, speciaal om jou als deelnemer verder te helpen om wijs te worden uit ons aanbod van trainingen. Samen met Roos Prins is ze de backbone van HumanDimensions.

Office en vibe connector

Aurelia is onze vibe-connector, speciaal om jou als deelnemer verder te helpen om wijs te worden uit ons aanbod van trainingen.
Met haar nieuwsgierige aard en praktische werkwijze zal zij de trainers en deelnemers met elkaar gaan verbinden.

Zij vindt niets heerlijkers dan op de achtergrond de zaken zo te regelen dat deelnemers hun tijd optimaal kunnen besteden aan de trainingen en leergangen. Haar tomeloze energie maakt dat ze makkelijk met verschillende type mensen contact maakt. Haar enthousiasme zorgt ervoor dat een groep snel met elkaar aan de slag kan gaan.

Zij heeft altijd geloofd in de kracht van de groep en is gefascineerd door de mogelijkheden die Deep Democracy daarin biedt.
Aurelia heeft haar werkervaring opgedaan bij veel verschillende soorten bedrijven; van zowel corporates als gespecialiseerde adviesbureaus. De rode draad in haar werkzaamheden is altijd dat de groep kan floreren.

SOCIAL & CONTACT

Office en vibe connector.

Bel Aurelia: +31(0)683943428

Email: aurelia@humandimensions.nl

Selecteer de training die je wilt volgen: