Aurelia Stroes

Aurelia is onze vibe-connector, speciaal om jou als deelnemer verder te helpen om wijs te worden uit ons aanbod van trainingen. Samen met Roos Prins is ze de backbone van HumanDimensions. “Ik geniet met volle teugen als alle Humans met volle kracht aan het trainen zijn en zo de wereld een stukje mooier maken.”

AURELIA STROES

Aurelia is onze vibe-connector, speciaal om jou als deelnemer verder te helpen om wijs te worden uit ons aanbod van trainingen. Samen met Roos Prins is ze de backbone van HumanDimensions.

Office en vibe connector

Aurelia is onze vibe-connector, speciaal om jou als deelnemer verder te helpen om wijs te worden uit ons aanbod van trainingen.
Met haar nieuwsgierige aard en praktische werkwijze zal zij de trainers en deelnemers met elkaar gaan verbinden.

Zij vindt niets heerlijkers dan op de achtergrond de zaken zo te regelen dat deelnemers hun tijd optimaal kunnen besteden aan de trainingen en leergangen. Haar tomeloze energie maakt dat ze makkelijk met verschillende type mensen contact maakt. Haar enthousiasme zorgt ervoor dat een groep snel met elkaar aan de slag kan gaan.

Zij heeft altijd geloofd in de kracht van de groep en is gefascineerd door de mogelijkheden die Deep Democracy daarin biedt.
Aurelia heeft haar werkervaring opgedaan bij veel verschillende soorten bedrijven; van zowel corporates als gespecialiseerde adviesbureaus. De rode draad in haar werkzaamheden is altijd dat de groep kan floreren.

SOCIAL & CONTACT

Office en vibe connector.

Bel Aurelia: +31(0)683943428

Email: aurelia@humandimensions.nl

HeB JE AL EEN BESTAANDE BOEKING?

Lijkt de training vol? Houd onze last minute page in de gaten.

Naam(Vereist)
Vul hier je bestaande (vijfcijferige) ordernummer (bijvoorbeeld 36632) in dat je hebt ontvangen toen je je hebt ingeschreven voor de originele trainingsdata.

Gekozen Last Minute cursus:

Hier onder staat de keuze die je hebt gemaakt.
Hidden
Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze last minute trainingen

Lijkt de training vol? Houd deze last minute page in de gaten. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt bij een training. Dit vermelden wij dan hier. Je kan je wel alvast inschrijven voor een andere datum.

Mocht er toch nog een plekje vrijkomen op je voorkeursdatum, dan kun je gemakkelijk via deze Last Minute page je inschrijving laten verplaatsen.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Lijkt de training vol? Wij maken gebruik van een wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt op de training.
Je komt op de wachtlijst door je aan te melden voor de training op een datum waar nog plek is, zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje op de door jou uitgezochte training.
Als je dan op het inschrijfformulier aangeeft voor welke data je op de wachtlijst wilt komen, zullen wij je benaderen zodra er een plekje vrijkomt.
Op deze manier hebben we al je gegevens al en kunnen we je makkelijk een plek op een eerdere training toewijzen.

Selecteer de training die je wilt volgen: