ONZE STIJL: TOOLS EN INSTRUMENTEn

Onze stijl: TOOLS EN INSTRUMENTEn

KORTE IMPULS INTERVENTIES

Mensen bouwen met zichzelf en met elkaar routines in hun kijken en handelen. Om iets nieuws te leren en om tot verandering te komen, is een zekere mate van ontregeling nodig. Wij zijn gespecialiseerd in korte impuls interventies van een half uur tot twee dagen, waarbij vertrouwd wordt wat vreemd is en vreemd wordt wat vertrouwd is. Al onze activiteiten zijn gevoed door, en vele ook geboren uit, onze kennis en kunde van de corporate antropologie en Lewis Deep Democracy.

ANTROPOLOGISCHE METHODE

Een antropoloog is getraind om snel toegang te kunnen krijgen tot gesloten groepen, om mensen aan tafel te krijgen die je normaal niet spreekt. Door methoden uit de antropologie toe te passen kun je mensen uit de verschillende leefwerelden betrekken op een manier dat ze mede-eigenaar worden van de verander plannen en ontwikkelingen, dat ze hun inzichten en ideeën willen delen.

WIJSHEID VAN DE MINDERHEID EN KRACHT VAN HET COLLECTIEF

Cultuurvorming en cultuurverandering ontstaat altijd in interactie en besluitvorming. Wij bieden impactvolle interventies, waarmee we de gehele groep stimuleren om echte gesprekken te voeren en samen te vechten voor het hoogst haalbare. Wij geloven in de wijsheid van de minderheid en de kracht van het collectief. De trainingen en opleidingen die wij aanbieden hebben dit als centrale thema, met gebruik van gespreksvormen van over de hele wereld, zo ook Deep Democracy.

LEER ANDERS KIJKEN en patronen ontdekken.

Tijdens onze lezingen, trainingen en masterclasses word je uitgedaagd om op een andere manier naar je eigen werkelijkheid te kijken, vanuit meerdere dimensies. Met de inzichten van de antropologie en Deep Democracy kijk je nooit meer hetzelfde naar je organisatiecultuur, de onderlinge relaties, fusies, conflicten, de samenwerking in en tussen bedrijven. We werken met mensen in organisaties en zitten daarmee indirect aan keukentafelgesprekken en in het maatschappelijke debat.

Het gewone uitdagen. En vragen stellen. Soms disruptive, coherent verstorend, ontregelend en conflicten verkennend. Dan weer verbindend, orde aanbrengend en gericht op samen.

Video afspelen

HeB JE AL EEN BESTAANDE BOEKING?

Lijkt de training vol? Houd onze last minute page in de gaten.

Naam(Vereist)
Vul hier je bestaande (vijfcijferige) ordernummer (bijvoorbeeld 36632) in dat je hebt ontvangen toen je je hebt ingeschreven voor de originele trainingsdata.

Gekozen Last Minute cursus:

Hier onder staat de keuze die je hebt gemaakt.
Hidden
Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze last minute trainingen

Lijkt de training vol? Houd deze last minute page in de gaten. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt bij een training. Dit vermelden wij dan hier. Je kan je wel alvast inschrijven voor een andere datum.

Mocht er toch nog een plekje vrijkomen op je voorkeursdatum, dan kun je gemakkelijk via deze Last Minute page je inschrijving laten verplaatsen.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Lijkt de training vol? Wij maken gebruik van een wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt op de training.
Je komt op de wachtlijst door je aan te melden voor de training op een datum waar nog plek is, zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje op de door jou uitgezochte training.
Als je dan op het inschrijfformulier aangeeft voor welke data je op de wachtlijst wilt komen, zullen wij je benaderen zodra er een plekje vrijkomt.
Op deze manier hebben we al je gegevens al en kunnen we je makkelijk een plek op een eerdere training toewijzen.

Selecteer de training die je wilt volgen: