ExpertiseGebieden

Team Human Dimensions is gespecialiseerd in het onderzoeken en bevragen van patronen in een organisatiecultuur. In het faciliteren van ingewikkelde gesprekken. En in het mensen trainen dit zelf te doen.

Wij stellen vragen. Wij helpen gedoe te ontwarren. Veranderingen te realiseren. Wij werken met hart en ziel en hebben een groot uithoudingsvermogen. Wij maken onszelf graag overbodig. Wat je zelf kunt, kun je zelf doen.

Expertise-Gebieden

Team Human Dimensions is gespecialiseerd in het onderzoeken en bevragen van patronen in een organisatiecultuur. In het faciliteren van ingewikkelde gesprekken. En in het mensen trainen dit zelf te doen.

Wij stellen vragen. Wij helpen gedoe te ontwarren. Veranderingen te realiseren. Wij werken met hart en ziel en hebben een groot uithoudingsvermogen. Wij maken onszelf graag overbodig. Wat je zelf kunt, kun je zelf doen.

DIVERSITEIT & INCLUSIE

Binnen HumanDimensions hebben we jarenlang ervaring met hoe we diversiteit tot kracht kunnen maken in teams en organisaties. We weten al veel, en leren elke dag nieuw bij. Over hoe we kunnen komen tot open en inclusieve werkculturen. In tijdelijke werkateliers of langdurige werkrelaties. Hoe we de wijsheid van de minderheid en het collectief kunnen benutten in besluitvorming, onder andere met behulp van Deep Democracy. Hoe we verbindend en participatief leiderschap goed vorm kunnen geven. Hoe we cultuurveranderingen en co-creatie initiatieven levend kunnen houden, met behulp van antropologische inzichten en Viral Change, over hoe je gedrag als een besmettelijk virus door je organisatie verspreidt. Hoe we in de toekomst kunnen kijken om plannen en strategieën te maken. Hoe we goed kunnen fuseren en ontmantelen. Hoe we internationaal beter kunnen samenwerken. Hoe we…. menselijke vraagstukken met behulp van de lessen uit de antropologie kunnen tackelen.

Lees meer over diversiteit en inclusie

ORGANISATIECULTUUR

Werken met mensen in organisaties is voor ons een boeiende reis naar het wezen van cultuur. Over hoe mensen culturen vormen en hoe culturen mensen vormen. We leggen onverwachte verbanden die nieuwe inzichten geven. Exotisch ver weg en tegelijkertijd vol praktijkvoorbeelden en praktische tips voor de eigen organisatie. Met in een vogelvlucht voelbaar en to-the-point de basis van de antropologie over mens, cultuur en verandering. Door deze antropologische bril zie je nog scherper wat er werkelijk speelt in de dynamiek van de organisatie. Alsof je van zwart-wit naar kleuren televisie omschakelt.

Lees meer over organisatiecultuur en Deep Democracy

EXPERTISEGEBIEDEN

En als we het niet weten, dan gaan we op zoek naar nieuwe inzichten. Op internet, in vakliteratuur, middels interviews, ontmoetingen en door te reizen naar plekken waar mensen goede, bijzondere en inspirerende antwoorden gevonden hebben. We leren graag van lokale zienswijzen en rituelen die kunnen bijdragen aan het creëren van duurzame en gezonde werkrelaties. Er is zoveel te ontdekken. Altijd op zoek naar verbanden. Team Human Dimensions heeft zich de afgelopen jaren verdiept in:

HeB JE AL EEN BESTAANDE BOEKING?

Lijkt de training vol? Houd onze last minute page in de gaten.

Naam(Vereist)
Vul hier je bestaande (vijfcijferige) ordernummer (bijvoorbeeld 36632) in dat je hebt ontvangen toen je je hebt ingeschreven voor de originele trainingsdata.

Gekozen Last Minute cursus:

Hier onder staat de keuze die je hebt gemaakt.
Hidden
Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze last minute trainingen

Lijkt de training vol? Houd deze last minute page in de gaten. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt bij een training. Dit vermelden wij dan hier. Je kan je wel alvast inschrijven voor een andere datum.

Mocht er toch nog een plekje vrijkomen op je voorkeursdatum, dan kun je gemakkelijk via deze Last Minute page je inschrijving laten verplaatsen.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Lijkt de training vol? Wij maken gebruik van een wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt op de training.
Je komt op de wachtlijst door je aan te melden voor de training op een datum waar nog plek is, zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje op de door jou uitgezochte training.
Als je dan op het inschrijfformulier aangeeft voor welke data je op de wachtlijst wilt komen, zullen wij je benaderen zodra er een plekje vrijkomt.
Op deze manier hebben we al je gegevens al en kunnen we je makkelijk een plek op een eerdere training toewijzen.

Selecteer de training die je wilt volgen: