CHRISTIEN OUDSHOORN

Christien Oudshoorn is als Deep Democracy instructor verbonden aan HumanDimensions. Ook is zij trainer en expert op het gebied van diversiteit en inclusie. Zij geeft lezingen en trainingen en begeleidt groepen. Centraal thema daarbij is hoe we als mensen omgaan met verschillen en hoe de diversiteit in een team of organisatie het best benut kan worden. Na zes jaar werken in Latijns-Amerika werkt zij sinds 2017 als zelfstandig trainer/coach/ consultant in Nederland.

CHRISTIEN OUDSHOORN

Christien Oudshoorn is als Deep Democracy instructor verbonden aan HumanDimensions. Ook is zij trainer en expert op het gebied van diversiteit en inclusie. Zij geeft lezingen en trainingen en begeleidt groepen. Centraal thema daarbij is hoe we als mensen omgaan met verschillen en hoe de diversiteit in een team of organisatie het best benut kan worden. Na zes jaar werken in Latijns-Amerika werkt zij sinds 2017 als zelfstandig trainer/coach/ consultant in Nederland.

deep democracy

Christien is een Elder binnen de Deep Democracy gemeenschap en internationaal erkend instructor van alle levels. Zij is opgeleid door Myrna Lewis, Arnold Mindell en Jitske Kramer.

“Toen ik voor het eerst leerde werken met Deep Democracy voelde het meteen als een ‘perfect match’. Veel herkenning en ook veel diepe nieuwe inzichten in hoe groepen werken. Het is een krachtige tool om op een inclusieve manier ruimte te maken voor verschillende stemmen, voor innovatie en voor verschil.

Daarnaast is het ook een bepaalde manier van kijken. De wereld zit vol schijnbare tegenstellingen; je wilt je unieke, authentieke zelf zijn en je wil geaccepteerd worden en ergens bij horen. Harmonie is belangrijk en het conflict aangaan ook. Deep Democracy biedt een manier van zijn en werken waarbij je niet hoeft te kiezen ‘waar je van bent’. Het is een kwestie van én – én. En steeds comfortabeler worden met de spanning die dat oplevert.”

Interculturele communicatie

Christien heeft interculturele communicatie gestudeerd en is daarnaast opgeleid in Deep Democracy, systemisch werk, Geweldloze communicatie, bedrijfskunde en provocatieve coaching.

Leiderschap en conflicttransformatie in internationale groepen

Christien heeft een fascinatie voor wat mensen drijft. Op individueel niveau, maar vooral ook als groep. Zij heeft in veel verschillende landen gewoond en gewerkt; in Nederland, Canada en verschillende landen in Latijns-Amerika heeft zij programma’s ontwikkeld en uitgevoerd over leiderschap en diversiteit. Met haar stichting Che Amigo gaf zij conflicttraining in de zwaarbewaakte gevangenissen van Argentinië en Bolivia, trainingen projectmanagement aan jeugdleiders in de sloppenwijken van Peru en meerdere trajecten over leiderschap en onderhandeling aan inheemse leiders in Suriname.

Deep Democracy in het onderwijs

Christien heeft een Deep Democracy programma ontwikkeld dat speciaal gericht is op leerlingen van voortgezet onderwijs en voor studenten. Ze traint en coacht leraren en docenten om dat programma aan te bieden. “Iedere professional van de toekomst zal om moeten kunnen gaan met complexe vraagstukken. Op een innovatieve manier kunnen denken en samenwerken wordt steeds belangrijker. En ik wens het toekomstige generaties toe dat ze steeds beter worden in het omgaan met verschillen en conflict. Deep Democracy geeft hiervoor waardevolle handvatten en zou wat mij betreft onderdeel moeten zijn van het vaste curriculum.”

OVER DEEP
DEMOCRACY

Christien is opgeleid in Deep Democracy door Jitske Kramer, Frank Weijers en Myrna Lewis en sinds 2018 ook internationaal erkend instructor in de verschillende levels. Wat zij mooi vindt aan deze manier van werken is dat alle verschillende standpunten met respect op tafel kunnen komen. Zodat conflicten niet worden weggepoetst, maar worden opgelost.

Christien over D.D in het onderwijs

HeB JE AL EEN BESTAANDE BOEKING?

Lijkt de training vol? Houd onze last minute page in de gaten.

Naam(Vereist)
Vul hier je bestaande (vijfcijferige) ordernummer (bijvoorbeeld 36632) in dat je hebt ontvangen toen je je hebt ingeschreven voor de originele trainingsdata.

Gekozen Last Minute cursus:

Hier onder staat de keuze die je hebt gemaakt.
Hidden
Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze last minute trainingen

Lijkt de training vol? Houd deze last minute page in de gaten. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt bij een training. Dit vermelden wij dan hier. Je kan je wel alvast inschrijven voor een andere datum.

Mocht er toch nog een plekje vrijkomen op je voorkeursdatum, dan kun je gemakkelijk via deze Last Minute page je inschrijving laten verplaatsen.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Lijkt de training vol? Wij maken gebruik van een wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt op de training.
Je komt op de wachtlijst door je aan te melden voor de training op een datum waar nog plek is, zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje op de door jou uitgezochte training.
Als je dan op het inschrijfformulier aangeeft voor welke data je op de wachtlijst wilt komen, zullen wij je benaderen zodra er een plekje vrijkomt.
Op deze manier hebben we al je gegevens al en kunnen we je makkelijk een plek op een eerdere training toewijzen.

Selecteer de training die je wilt volgen: