DEEP DEMOCRACY 

DE WIJSHEID VAN DE MINDERHEID

TRAINERS:

FRANK, MINKA, CHRISTIEN, MIREILLE, KARIM EN JITSKE

WIJSHEID VAN DE MINDERHEID

Deep Democracy is een praktische methode om de wijsheid van de groep maximaal te benutten. Het geeft een nieuwe kijk op besluitvorming en groepsdynamiek. Het is een zienswijze en methode die zorgt voor grondige besluiten waardoor de daadkracht in een team of organisatie groter wordt. Door verschillen en tegengestelde meningen niet uit de weg te gaan en juist te betrekken wordt de onderstroom in groepen zichtbaar en hanteerbaar.

Besluitvorming met aandacht en waardering voor andere opvattingen. Inclusief, zonder te polderen en zonder conflicten weg te poetsen. Afwijkende meningen horen. Co-creatie. Verbindend leiderschap.

Door de wijsheid van de minderheid toe te voegen aan een besluit stribbelen mensen minder tegen en worden besluiten kwalitatief sterker. Door diep democratisch mandaat te krijgen voor je leiderschap, kun je sneller schakelen.

ENGELS OF SPAANS

Onze open trainingen bieden wij in het Nederlands aan. Wij kunnen ook in het Engels of Spaans werken. Dit bieden wij niet aan als open inschrijving, maar kan op maat geregeld worden als jij zelf een volle groep hebt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

IN-COMPANY

Al onze Deep Democracy trainingen kunnen wij ook in-company verzorgen. Neem in dat geval contact met ons op.

UITGEBREIDE WEBSITE

Over onze Deep Democracy expertise is zoveel te vertellen, dat we hier een aparte website voor hebben gemaakt. Hier vind je meer achtergrond informatie over de methode. En worden de verschillende technieken uitgelegd. Zie: Deep Democracy

Deep democracy
In de weerbarstige praktijk
Deep democracy
Het fundament (L1)
Deep democracy
Het fundament (L1)
Deep democracy
Het fundament (L1)
Deep democracy
De verdieping (L2&3)
Deep democracy
Metaskills (L4)
Deep democracy
Processwork (L5)
Deep democracy
Leergang
Deep democracy
Voice Dialogue voor DD Practitioners
Deep democracy
Level 2&3 Zuid-Frankrijk
Deep democracy
Level 4 Zuid-Europa
Deep democracy
Unieke combi kans
Deep democracy
In company
Deep democracy
Facilitatie
Deep democracy
Introductie voor beginners
Deep democracy
Voor leiders
Deep democracy
Online faciliteren voor gevorderden

PRIJZEN (ALTIJD INCLUSIEF LUNCHES EN I.V.M. CRKBO CERTIFICERING BTW VRIJ):

PRIJZEN DEEP DEMOCRACY

.

* 3 daagse training met tussenliggende overnachtingen, exclusief I Know Me assessment en inclusief overnachtingen en volpension

** Inclusief accommodatie- en vervoerskosten (1 persoonskamer, ontbijt, lunch en diner). Vliegtickets: zelf regelen en betalen.

*** 3 trainingsdagen. Inclusief accommodatie- en lokale vervoerskosten (1 persoonskamer, ontbijt, lunches en diners). Vliegticket: zelf regelen.

HeB JE AL EEN BESTAANDE BOEKING?

Lijkt de training vol? Houd onze last minute page in de gaten.

Naam(Vereist)
Vul hier je bestaande (vijfcijferige) ordernummer (bijvoorbeeld 36632) in dat je hebt ontvangen toen je je hebt ingeschreven voor de originele trainingsdata.

Gekozen Last Minute cursus:

Hier onder staat de keuze die je hebt gemaakt.
Hidden
Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze last minute trainingen

Lijkt de training vol? Houd deze last minute page in de gaten. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt bij een training. Dit vermelden wij dan hier. Je kan je wel alvast inschrijven voor een andere datum.

Mocht er toch nog een plekje vrijkomen op je voorkeursdatum, dan kun je gemakkelijk via deze Last Minute page je inschrijving laten verplaatsen.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Lijkt de training vol? Wij maken gebruik van een wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt op de training.
Je komt op de wachtlijst door je aan te melden voor de training op een datum waar nog plek is, zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje op de door jou uitgezochte training.
Als je dan op het inschrijfformulier aangeeft voor welke data je op de wachtlijst wilt komen, zullen wij je benaderen zodra er een plekje vrijkomt.
Op deze manier hebben we al je gegevens al en kunnen we je makkelijk een plek op een eerdere training toewijzen.

Selecteer de training die je wilt volgen: