DEEP DEMOCRACY 

DE WIJSHEID VAN DE MINDERHEID

TRAINERS:

FRANK, MINKA, CHRISTIEN, MIREILLE, KARIM EN JITSKE

WIJSHEID VAN DE MINDERHEID

Deep Democracy is een praktische methode om de wijsheid van de groep maximaal te benutten. Het geeft een nieuwe kijk op besluitvorming en groepsdynamiek. Het is een zienswijze en methode die zorgt voor grondige besluiten waardoor de daadkracht in een team of organisatie groter wordt. Door verschillen en tegengestelde meningen niet uit de weg te gaan en juist te betrekken wordt de onderstroom in groepen zichtbaar en hanteerbaar.

Besluitvorming met aandacht en waardering voor andere opvattingen. Inclusief, zonder te polderen en zonder conflicten weg te poetsen. Afwijkende meningen horen. Co-creatie. Verbindend leiderschap.

Door de wijsheid van de minderheid toe te voegen aan een besluit stribbelen mensen minder tegen en worden besluiten kwalitatief sterker. Door diep democratisch mandaat te krijgen voor je leiderschap, kun je sneller schakelen.

ENGELS OF SPAANS

Onze open trainingen bieden wij in het Nederlands aan. Wij kunnen ook in het Engels of Spaans werken. Dit bieden wij niet aan als open inschrijving, maar kan op maat geregeld worden als jij zelf een volle groep hebt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

IN-COMPANY

Al onze Deep Democracy trainingen kunnen wij ook in-company verzorgen. Neem in dat geval contact met ons op.

UITGEBREIDE WEBSITE

Over onze Deep Democracy expertise is zoveel te vertellen, dat we hier een aparte website voor hebben gemaakt. Hier vind je meer achtergrond informatie over de methode. En worden de verschillende technieken uitgelegd. Zie: Deep Democracy

Selecteer de training die je wilt volgen: