SPELTRAINING JOIN THE JAM

benut de kracht van diversiteit en vergroot inclusie in jouw organisatie

SPELTRAINING JOIN THE JAM! – HET CULTURES SPEL

Benut de kracht van diversiteit en vergroot inclusie in jouw organisatie

Wil jij het Jam Cultures Spel inzetten in je eigen organisatie? Of bij klanttrajecten? Dan kun je na het lezen van de spelhandleiding met het spel aan de slag. Of eerst onze speltraining volgen, voor praktische tips en meer achtergrond. Om beter beslagen ten ijs te komen.

Voor wie en waarom?

Voor iedereen die groepen wil begeleiden met het Join the Jam Jam Cultures Spel. Zoals trainers, docenten, adviseurs, leidinggevenden, facilitators, en anderen.

Mogelijk heb je al een facilitators opleiding, een training Deep Democracy of de Jam Cultures training gedaan. Dat helpt zeker in het goed begeleiden van de gesprekken die door het Jam Cultures Spel worden opgeroepen, maar is geen voorwaarde om deze speltraining te volgen.

WAT KUN JE VERWACHTEN

Een praktisch dagdeel (middag, 13.00 – 17.00). Het spel is bedoeld om stevige dialogen te voeren over diversiteit en inclusie in teams en organisaties. In de speltraining leer je deze gesprekken met behulp van de spelregels en spelkaarten goed te begeleiden.

Na een korte uitleg over de antropologie van spelen en de specifieke achtergrond van het Join the Jam! Jam Cultures Spel, gaan we aan de slag. Samen spelen we het spel, verreikt met onze praktijkervaringen met het spel en vele extra begeleiderstips. Deze tips gaan over de te verwachtte dynamiek en hoe je als spelleider om kunt gaan met spannende gespreksonderwerpen zoals in- en uitsluiting, vooroordelen en veiligheid.

De speltraining is gericht op het leren spelen en begeleiden van het spel. Voor meer inhoudelijke verdieping en ervaring van Jam Cultures verwijzen we je naar de driedaagse Jam Cultures training.

TRAINER: JACQUELIEN WILLEMSE

Deze speltraining wordt verzorgd door Jacquelien Willemse. Samen met Jitske Kramer heeft zij het Jam Cultures Spel ontwikkeld.

Jacquelien is arbeids- en organisatiepsycholoog en werkt als organisatieadviseur, organisatieontwikkelaar, trainer, spreker en noemt zich een gids. Ze maakt mensen graag wegwijs vanuit de drijfveer om de wereld mooier te maken door haar wijzer te maken. Dit door mensen bagage mee te geven zodat ze hun eigen pad kunnen uitzetten en volgen. Door het wereldbeeld te vergroten. Door wijsheid deelbaar te maken zodat het zich kan vermenigvuldigen.

Ze staat bekend om haar beeldende en creatieve manier van werken. Ze is in staat om complexiteit terug te brengen naar eenvoud, zonder dat iets oppervlakkig wordt. Wat overgebracht moet worden, geeft ze letterlijk vorm en vertaalt ze naar een belevenis. Zoals het Jam Cultures Spel. Ze heeft het talent om door beeld, metafoor, symboliek, ritueel en verrassing bij te dragen aan organisatieontwikkeling.

Jacquelien heeft onder andere haar eigen bedrijf Guide to Lead en werkt met team Human Dimensions samen wanneer er vragen zijn rondom het spel.

HET JAM CULTURES SPEL

Met het Jam Cultures Spel ontdek je wat er nodig is om jouw organisatie nóg aantrekkelijker te maken. Hoe open staan jullie voor nieuwe gezichten en andere manieren van kijken?

Het spel daagt je uit tot goede en eerlijke gesprekken waarin je met elkaar zoekt naar de grenzen van je organisatiecultuur. Om deze op te rekken of misschien juist te accepteren. Deel ideeën en bedenk acties om tot meer diversiteit en inclusie te komen. Het spel kun je hier kopen.

Klik op onderstaande data om je aan te melden:

Speltraining Jam Cultures spel
Trainer: Jacquelien Willemse
Locatie: Fort aan de Klop
Startdatum: 12-09-2024
Beschikbare plaatsen: 4/14

HOE, WAT, WAAR

IN-COMPANY SPELTRAINING

De Jam Cultures Speltraining verzorgen we ook in-company. Om bijvoorbeeld een aantal mensen op te leiden die na een lezing van Jitske Kramer het gesprek in de organisatie kunnen voortzetten, om zo tot verdere actieplannen te komen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

HeB JE AL EEN BESTAANDE BOEKING?

Lijkt de training vol? Houd onze last minute page in de gaten.

Naam(Vereist)
Vul hier je bestaande (vijfcijferige) ordernummer (bijvoorbeeld 36632) in dat je hebt ontvangen toen je je hebt ingeschreven voor de originele trainingsdata.

Gekozen Last Minute cursus:

Hier onder staat de keuze die je hebt gemaakt.
Hidden
Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze last minute trainingen

Lijkt de training vol? Houd deze last minute page in de gaten. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt bij een training. Dit vermelden wij dan hier. Je kan je wel alvast inschrijven voor een andere datum.

Mocht er toch nog een plekje vrijkomen op je voorkeursdatum, dan kun je gemakkelijk via deze Last Minute page je inschrijving laten verplaatsen.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Lijkt de training vol? Wij maken gebruik van een wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt op de training.
Je komt op de wachtlijst door je aan te melden voor de training op een datum waar nog plek is, zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje op de door jou uitgezochte training.
Als je dan op het inschrijfformulier aangeeft voor welke data je op de wachtlijst wilt komen, zullen wij je benaderen zodra er een plekje vrijkomt.
Op deze manier hebben we al je gegevens al en kunnen we je makkelijk een plek op een eerdere training toewijzen.

Selecteer de training die je wilt volgen: