TRAININGEN & MASTERCLASSES

TRAININGEN & MASTERCLASSES

 

impactvolle interventies

Onze trainingen zijn prikkelend en praktisch. Gebaseerd op onze eigen Human Dimensions visie. Wij vinden kwaliteit belangrijk en menselijkheid staat voorop. Wij geloven in samen leren. Wij faciliteren en trainen naar ons beste vermogen. En leren zelf ook weer van elke interventie. We hebben antwoorden. En, net als jij, evenveel vragen. Wij delen onze lessen, ideeën en ervaringen van onze zoektocht naar hoe we samen gezonde en sterke culturen kunnen vormen. Bevraag ons. Daag ons uit. We hebben geen recepten. Geen heilige graal. Elke situatie is anders. Wij geven aanwijzingen, praktische tips, antropologische invalshoeken en leren je vaardigheden. Jij bepaalt jouw route. En wij hopen ook weer van jou te leren. Omdat mensen nooit af zijn.

DEEP DEMOCRACY 

Team Human Dimensions is gespecialiseerd in de menselijke dimensies van leiderschap en samenwerken. Al onze trainers zijn gecertificeerd in Lewis Deep Democracy, een methode uit Zuid Afrika die Jitske Kramer in Nederland op de kaart zette. Deep Democracy is een krachtig instrument voor besluitvorming en conflictresolutie binnen groepen met een uiteenlopende diversiteit. Teams die volgens deze methodiek overleggen, benutten het volledige potentieel van een groep en winnen aan effectiviteit. Bekijk hier het volledige Deep Democracy aanbod.

EXPEDITIE ANTROPOLOGISCH VERANDEREN

Team Human Dimensions kijkt met de ogen van een antropoloog. Naar hoe mensen sterke sociale groepen kunnen vormen, die veilig zijn voor verschil en klaar voor verandering. Bijzondere rituelen, alledaagse handelingen en eeuwenoude gespreksvormen bevatten een schat aan menselijke wijsheid. Deze culturele best practices vertalen we in onze trainingen naar de praktijk van teams, afdelingen, projecten, fusies, ketensamenwerkingen…. naar de praktijk van jouw organisatie. Building Strong Tribes. Safe for Diversity. Ready for Change.

DIVERSITEIT EN INCLUSIE – jam cultures

Team HumanDimensions heeft  jarenlang ervaring met hoe we diversiteit tot kracht kunnen maken in teams en organisaties. Om te komen tot inclusievere organisatieculturen. Wij hebben persoonlijke ervaring en expertise opgebouwd met allerlei vormen van diversiteit binnen Nederland, in het buitenland en in het werken met internationale teams. Wij zijn gespecialiseerd in de dynamiek van verschil, die zich kenmerkt door misverstanden, oordelen en machtsdynamieken. Lees hier meer over de training Jam Cultures.

CREATING EN HOLDING SPACE

Creating space gaat over het creëren van een ruimte waarin de groep kan zeggen wat gezegd moet worden. Holding space betekent dat je als leider of begeleider de eventueel spanning in een groep kunt dragen en zelf goed kunt hanteren. Het is buitengewoon magisch als dit lukt. Het vraagt volledig aanwezig zijn in het nu, luisteren vanuit verschillende kanalen en energievelden aanzetten en ombuigen. Rituelen kunnen je hierbij helpen. Bekijk de training Creating & Holding space hier.

Verbindend leidershap

De rol van chief, van leider, is erg belangrijk voor een tribe. Goede chiefs creëren psychologische veiligheid, begeleiden veranderingen en organiseren besluitvorming. Wij hebben veel expertise op het gebied van inclusief en verbindend leiderschap, ook in tijden van verandering. Wij weten als geen ander hoe leiders lessen uit de antropologie kunnen combineren met wereldse gespreksvormen en een aantal Deep Democracy technieken. Wil je meer weten? Bekijk de training Verbindend Leiderschap.

Human Dimensions verzorgt trainingen en masterclasses van wereldformaat.

WE DARE YOU.

CHALLENGE THE OBVIOUS. EVERY DAY.

CHECK HIERONDER HET OVERZICHT VAN AL ONZE TRAININGEN EN MASTERCLASSES. 

Selecteer de training die je wilt volgen:

X
X
X