DEEP DEMOCRACY

Unieke combi kans sitges

TRAINERS:

FRANK EN CHRISTIEN OUDSHOORN

unieke verdiepingsopleiding conflict en polarisatie

DEEP DEMOCRACY LEVEL 4 I DEEP DEMOCRACY LEVEL 5 I TRAINING TRANSFORMATIEVE POLARISATIE

MEERDERE COMBINATIES MOGELIJK

Tussen 2 en 10 oktober 2024 heb jij de unieke mogelijkheid om een deep dive te maken in het werken met conflict, spanning en polarisatie. Onze zeer ervaren trainers Christien Oudshoorn & Frank Weijers zullen namelijk eenmalig de Deep Democracy Levels 4 en 5 achter elkaar geven. Met aansluitend de mogelijkheid om deel te nemen aan de 2-daagse training Transformatieve Polarisatie.

Je kunt je voor elk van deze trainingen afzonderlijk inschrijven, maar ook combinaties zijn mogelijk:

  • Deep Democracy levels 4 en 5
  • Deep Democracy level 5 en Transformatieve Polarisatie
  • Of zelfs een combinatie van alle drie.
Opleiding Trainer Data Aantal deelnemers Aankomst Vertek

DD level 4

Christien Oudshoorn

2,3 en 4 okt 2024
max. 12 deelnemers

dinsdag 1 oktober

zaterdag 5 oktober

DD level 5

Frank Weijers
6 en 7 oktober 2024
max. 16 deelnemers
zaterdag 5 oktober

dinsdag 8 oktober

Transformatieve Polarisatie
Frank Weijers
9 en 10 oktober 2024
max. 12 deelnemers

dinsdag 8 oktober

vrijdag 11 oktober
Opleiding Kosten INSCHRIJVEN Let op!

DD level 4

€2.150,-

DD level 5

€1.475,-

Transformatieve Polarisatie

€1.475,-

Combinatie L4 en L5

€3.625,-

VOLTOOI DE INSCHRIJVING DOOR IN DE COMMENTS DE COMBI NAAR KEUZE IN TE VOEREN.

Combinatie L4 en TP

€3.625,-

VOLTOOI DE INSCHRIJVING DOOR IN DE COMMENTS DE COMBI NAAR KEUZE IN TE VOEREN.

Combinatie L5 en TP

€3.025,-

VOLTOOI DE INSCHRIJVING DOOR IN DE COMMENTS DE COMBI NAAR KEUZE IN TE VOEREN.

Hele pakket

€5.100,-

VOLTOOI DE INSCHRIJVING DOOR IN DE COMMENTS DE COMBI NAAR KEUZE IN TE VOEREN.

DEEP DIVE IN WERKEN MET SPANNING, CONFLICT EN POLARISATIE

Voor wie is deze training?
Deze trainingen zijn voor facilitatoren van groepen die zich de basis van Deep Democracy eigen hebben gemaakt, maar de ambitie hebben om hun repertoire uit te bouwen en daarin op hoog niveau met plezier te presteren – en die er zin in hebben om zich samen met een select groepje anderen hier intensief in onder te dompelen.
Kort samengevat: voor hen die de ambitie hebben om een excellente facilitator van groepsprocessen te worden, in staat om ook in spannende processen goed staande te blijven. Zoals Mindell dat zo mooi zegt: ’Sitting in the fire’.

WORD SPECIALIST IN HET WERKEN MET SPANNING IN GROEPEN.
In de levels 1 tot en met 3 word je opgeleid tot Deep Democracy practitioner
Na level 4 begin je de magie echt goed in de vingers te krijgen.
Met level 5 processwork op zak is geen vuur je meer te heet en geen conflict je meer te groot. En ben je volledig uitgerust om goed te blijven staan in het conflict en bij te dragen aan het verminderen van spanning in een groep.

VOOR UITGEBREIDE INFORMATIE OVER:

Level 4 – Klik hier

Level 5 – Klik hier

Transformatieve Polarisatie – Klik hier.

Klik op onderstaande data om je aan te melden:

Deep Democracy Level 4 Zuid Europa
Trainer: Christien Oudshoorn
Locatie: Zuid Europa
Startdatum: 02-10-2024
We zitten vol, misschien een andere datum?
Event does not exist
Werken met Polarisatie Sitges
Trainer: Frank Weijers
Locatie: Zuid Europa
Startdatum: 09-10-2024

HOE, WAT, WAAR

Conflict is er altijd, simpelweg omdat we van elkaar verschillende en daarom een verschillende - conflicterende - kijk op dezelfde werkelijkheid hebben. Harmonie is daarom niet de afwezigheid van conflict, maar juist het goed ermee om kunnen gaan. Zodra we dat leren én het gaan doen, dan is er hoop op een betere wereld, waarin we diversiteit verwelkomen en omarmen in plaats van steeds heftiger te polariseren. (Frank Weijers)

SITGES IS ZEER GOED PER TREIN BEREIKBAAR

Sitges is heel goed per trein te bereiken vanuit Nederland. We raden je aan je ticket op tijd te boeken zodat de tarieven laag blijven. Je boekt losse tickets. 1: Amsterdam-Parijs (Thalys) 2: Parijs-Barcelona (TGV) 3:Barcelona-Sitges (je kunt je ticket op het station kopen. In de weekenden zijn de treinen vaak volgeboekt. Dus ook hier is het aan te raden je ticket online te kopen) Ga naar deze website voor actuele reistijden en ticket verkoop.

In de levels 1 tot en met 3 heb je je het gedachtegoed en de tools van Deep Democracy eigen gemaakt. In de driedaagse training level 4 sta jij als facilitator centraal. Wat gebeurt er met jou als het in groepen spannend wordt? Hoe kan het toch dat je soms ineens, zonder dat je het zag aankomen, je effectiviteit verliest en niet meer goed weet wat te doen om het proces weer vlot te trekken? Daar leer je alles over in level 4 – en zo leer je vooral veel over jezelf, in relatie tot spanning in groepen waarmee je werkt. Met de levels 1 tot en met 4 op zak heb je aardig wat in huis om groepsprocessen te faciliteren met Lewis Deep Democracy. Alles? Nee, zeker niet. Lewis Deep Democracy is gebaseerd op het zogeheten ‘Processwork’ van Arnold Mindell. De afgelopen jaren heb ik deelgenomen aan een aantal Processwork-trainingen, o.a. van Arnold Mindell zelf. Daar heb ik ontdekt dat Lewis een prachtmethode heeft ontwikkeld én dat een aantal pareltjes uit het Processwork van Mindell daar geen plek in hebben gekregen. Hoogste tijd om daar wat aan te doen. En zo heeft level 5 vorm gekregen, waarin je in twee dagen tijd je basis voor het faciliteren van groepen verstevigt en je repertoire aan tools om te werken met (spanning in) groepen flink uitbreid.

Deelnemen aan de levels 4 en 5 achter elkaar in Sitges biedt je de unieke kans om je, helemaal los van alle dagelijkse beslommeringen, te bekwamen tot Deep Democracy facilitator met een stevige theoretische basis en een gereedschapskist met een breed scala aan tools.

Soms is de dynamiek dermate gepolariseerd, dat Deep Democracy niet meer werkt. Wij en zij staan lijnrecht tegenover elkaar. Het wij/zij-denken zorgt ervoor dat we enkel nog in simpele frames praten over de identiteit van de ander. Monopolies op de waarheid maken dat we totaal niet meer naar elkaar luisteren. En op behoud van relatie zijn we allang niet meer uit. Integendeel…

Hoe kun je hier dan tóch beweging in krijgen? Wat is er nodig voor transformatie, als iedere poging tot gesprek alleen maar zorgt dat de polarisatie nóg heviger wordt? Hoe komen we tot een verbindende dialoog waarin we elkaar wél weer enigszins kunnen horen? Dat leer je in de tweedaagse training Transformatieve Polarisatie. Zodat je als ervaren facilitator niet alleen bedreven bent in het toepassen van Deep Democracy, maar ook uit de voeten kunt wanneer dynamieken van polarisatie ons machteloos dreigen te maken. En dan is het wel erg fijn (en vooral ook waardevol) als je ook in zulke situaties niet machteloos hoeft toe te kijken, maar tools in handen hebt om effectief te kunnen interveniëren. Zo ontwikkel je je tot een nóg bekwamere en veelzijdigere facilitator.

We hebben in de afgelopen tien jaar ervaren dat een aantal dagen onderdompelen met een groep in een totaal andere omgeving – met natuurlijk prima randvoorwaarden in de vorm van een goed hotel, uitstekende restaurants, strand, zon en zee – resulteert in intensief en plezierig samen leren. Veel groepen die aan een meerdaagse training van ons in het buitenland hebben deelgenomen zoeken elkaar jaren later nog steeds op om samen verder te leren en te reflecteren.

HeB JE AL EEN BESTAANDE BOEKING?

Lijkt de training vol? Houd onze last minute page in de gaten.

Naam(Vereist)
Vul hier je bestaande (vijfcijferige) ordernummer (bijvoorbeeld 36632) in dat je hebt ontvangen toen je je hebt ingeschreven voor de originele trainingsdata.

Gekozen Last Minute cursus:

Hier onder staat de keuze die je hebt gemaakt.
Hidden
Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze last minute trainingen

Lijkt de training vol? Houd deze last minute page in de gaten. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt bij een training. Dit vermelden wij dan hier. Je kan je wel alvast inschrijven voor een andere datum.

Mocht er toch nog een plekje vrijkomen op je voorkeursdatum, dan kun je gemakkelijk via deze Last Minute page je inschrijving laten verplaatsen.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Lijkt de training vol? Wij maken gebruik van een wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt op de training.
Je komt op de wachtlijst door je aan te melden voor de training op een datum waar nog plek is, zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje op de door jou uitgezochte training.
Als je dan op het inschrijfformulier aangeeft voor welke data je op de wachtlijst wilt komen, zullen wij je benaderen zodra er een plekje vrijkomt.
Op deze manier hebben we al je gegevens al en kunnen we je makkelijk een plek op een eerdere training toewijzen.

Selecteer de training die je wilt volgen: