DEEP DEMOCRACY

Voor Leiders

TRAINERS:

FRANK, MINKA, CHRISTIEN, MIREILLE EN JITSKE
[evotx_btn date_time=”yes” ri=”1″ id=”7031″ btn_txt=”NU INSCHRIJVEN”]

DEEP DEMOCRACY – voor leiders

Uiteraard zijn leiders meer dan welkom bij de levels 1 tot 5. Deze levels focussen echter wel op het faciliteren van groepen, conflicten en besluiten. Daarom hebben we ook een programma gemaakt vanuit het perspectief van de chief, de leider. Gericht op inclusief en verbindend leiderschap. Dit is een tweedaags programma waarin we lessen uit de antropologie en de LeKgotla, een vorm van Afrikaanse volksraadpleging, combineren met een aantal Deep Democracy technieken. Na dit programma is het altijd mogelijk verder te verdiepen in level 1 – 5.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving van deze training.

Aankomende trainingen:

HOE, WAT, WAAR

Schrijf je in voor de wachtlijst

Lijkt de training vol? Wij maken gebruik van een wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt op de training.
Je komt op de wachtlijst door je aan te melden voor de training op een datum waar nog plek is, zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje op de door jou uitgezochte training.
Als je dan op het inschrijfformulier aangeeft voor welke data je op de wachtlijst wilt komen, zullen wij je benaderen zodra er een plekje vrijkomt.
Op deze manier hebben we al je gegevens al en kunnen we je makkelijk een plek op een eerdere training toewijzen.

Selecteer de training die je wilt volgen: