DEEP DEMOCRACY

ONLINE FACILITEREN VOOR GEVORDERDEN

TRAINERS:

FRANK, MINKA EN CHRISTIEN

DEEP DEMOCRACY – ONLINE FACILITEREN VOOR GEVORDERDEN

Duur: 1 dagdeel. Als in de ochtend: 9.15 – 12.30. Als in de middag: 13.15 – 16.30. We werken in drie blokken van elk 45-50 minuten, met daar tussenin korte pauzes van 10-15 minuten.

Vereiste voor deelname: minimaal level 1

Taal: Nederlands

Voor wie en waarom? Je hebt al trainingen gevolgd in Deep Democracy (minimaal level 1), de nodige meters gemaakt met de methode. En nu moet opeens alles online! Hoe doe je dat? Hoe doe je een online check-in? Of een debat? Een gesprek op voeten? Online werken met groepen is in veel opzichten niet ideaal, maar het biedt ook een aantal unieke mogelijkheden.

Wij hebben inmiddels veel online-ervaring opgedaan: we doen online groepsfacilitaties en geven online trainingen aan groepen, met behulp van ZOOM. In een halve dag leggen wij jou onze beste tips en trucs uit en delen wij onze ervaringen. Dat scheelt jou veel uitzoekwerk, zodat je snel jouw Deep Democracy vaardigheden kunt inzetten als online facilitator!

Wat we van je vragen. Het is belangrijk dat je je de basics van Deep Democracy goed eigen hebt gemaakt en als facilitator kunt werken met check ins, check outs, de vier stappen van besluitvorming, gesprekken op voeten, let’s talks en niet-gevoerde gesprekken. Mocht je dit nog niet beheersen, dan kun je beter de ‘Beginners Introductie Training Deep Democracy Online’ volgen.

Wat je kunt verwachten. Een training van 1 dagdeel waarin je ervaart hoe het is om met ZOOM te werken met groepen, met gebruik van de tools van Deep Democracy. Naast het ervaren, krijg je de kennis en vaardigheden om dit direct zelf toe te passen. Een afwisselend programma met theorie, ervaren, oefenen, tips en handige links.

Inhoud online faciliteren voor gevorderden:

  • Check in online
  • Zoom en werken met groepen: technische tips & handige links
  • Werkprincipes bij het online werken
  • Gespreksmodel stappen 1-2-3 online toepassen
  • Gesprek op voeten – online
  • Deep Democratisch een besluit nemen – online
  • Let’s Talk en het niet-gevoerde gesprek – online
  • Werken in subgroepen: breakout rooms
  • Check out online

Klik op onderstaande data om je aan te melden:

HOE, WAT, WAAR

Corona en Maatregelen

Selecteer de training die je wilt volgen:

HeB JE AL EEN BESTAANDE BOEKING?

Lijkt de training vol? Houd onze last minute page in de gaten.

Naam(Vereist)
Vul hier je bestaande (vijfcijferige) ordernummer (bijvoorbeeld 36632) in dat je hebt ontvangen toen je je hebt ingeschreven voor de originele trainingsdata.

Gekozen Last Minute cursus:

Hier onder staat de keuze die je hebt gemaakt.
Hidden
Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze last minute trainingen

Lijkt de training vol? Houd deze last minute page in de gaten. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt bij een training. Dit vermelden wij dan hier. Je kan je wel alvast inschrijven voor een andere datum.

Mocht er toch nog een plekje vrijkomen op je voorkeursdatum, dan kun je gemakkelijk via deze Last Minute page je inschrijving laten verplaatsen.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Lijkt de training vol? Wij maken gebruik van een wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt op de training.
Je komt op de wachtlijst door je aan te melden voor de training op een datum waar nog plek is, zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje op de door jou uitgezochte training.
Als je dan op het inschrijfformulier aangeeft voor welke data je op de wachtlijst wilt komen, zullen wij je benaderen zodra er een plekje vrijkomt.
Op deze manier hebben we al je gegevens al en kunnen we je makkelijk een plek op een eerdere training toewijzen.

Selecteer de training die je wilt volgen: