Overzicht keynotes & masterclasses

Doelgroepen

Sinds 2006 heeft Jitske al vele lezingen en masterclasses mogen verzorgen. In binnen- en buitenland. Voor kleine intieme gezelschappen en voor volle congres- en schouwburgzalen (500 - 1500 mensen). Profit en non-profit. In het Nederlands of het Engels. Multinationals, Indiaase fabrieken, onderwijs, zorg, gemeenten, consultancy, financiële sector. Ambassade personeel, bestuurders, adviseurs, trainers, studenten, bankiers, ICTers, projectmanagers, installatiemonteurs, coaches, auditors, docenten, accountants. En nog veel meer.

Lezingen & Masterclasses

Hier vind je het overzicht van de lezingen die Jitske de afgelopen jaren met regelmaat en veel succes heeft gegeven. Elke lezing is in de praktijk altijd net een beetje anders; verhalen zijn niet gescript, groeien voortdurend en Jitske stemt wat ze verteld na een telefonische intake af op het publiek, de organisatie en de context. Ook is het mogelijk om een lezing aan te vragen over een nieuw topic; iets waar je graag lessen van de antropologie over zou krijgen. Jitske gaat dan met je in gesprek, surft over het internet en stapt met liefde een trein of vliegtuig in om een verhaal op te halen dat jouw organisatie verder kan brengen. Haar onderzoeksfocus voor 2018 ligt op innovatie & antropologie… een nieuwe lezing zal tegen het eind van dit jaar op de site staan.

Lezing of masterclass aanvragen Bel Roos Prins: 0613166610

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2019 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy