JITSKE KRAMER ONLINE KEYNOTE

JITSKE KRAMER WEBINAR / ONLINE KEYNOTE

Jitske kan al haar lezingen ook verzorgen als (live)-webinar / online keynote. Heel effectief als je grote groepen tegelijk wilt bereiken, die niet samen in 1 zaal kunnen zitten. Of door de corona maatregelen niet bij elkaar mógen komen. Je kunt het inzetten voor alle medewerkers, leiders, professionals. Als onderdeel van een eigen online summit, als aparte inspiratie sessie, als start van een strategiesessie of teambuildingsmoment. Er zijn voldoende mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op!

Bel Roos Prins: 0613166610 Aanvraag Webinar Jitske Kramer

WAAROM JITSKE VOOR JOUW WEBINAR?

Jitske Kramer weet als geen ander de verbinding te leggen met haar publiek. Ook online. Reacties van mensen op haar Webinars zijn overweldigend:
"Wat doet ze dit onwijs tof en goed. In haar eentje in een lege zaal en ik zit op het puntje van mijn stoel!"
"Een uur lang jezelf onderdompelen in een bad van vraagtekens zonder verward te raken" “Ik zit hier gewoon achter mijn scherm te applaudisseren. Kippenvel.”

CORONA CULTUURSHOCK: CRISIS OF TRANSFORMATIE?

Speciaal voor deze tijd van grote veranderingen heeft Jitske een lezing gemaakt over de impact van de corona maatregelen op de samenleving, organisaties en teams. En wat dit vraagt van leiderschap en samenwerking. Zij schreef hier ook een artikel over een mooi vormgegeven longread, via deze link te lezen en ook als PDF te downloaden.

We doorleven een collectieve corona cultuurshock. Deze online keynote ordent de chaos waar we inzitten in vier opeenvolgende fases. Met wijsheden van over de hele wereld, zodat leiders en teams weer weten wat hen te doen staat. Over leiderschap en samenwerking in crisis, van twijfel naar daadkracht en weer terug. Hier drie videos van het CultuurSHOCK verhaal: een infographic van 2min, een thuiswerkseminar vanuit een lege zaal van 60min, en een motivational talk van 12min:

Corona heeft ons in een collectieve wereldwijde cultuurshock gebracht. Zonder een stap buiten de deur te zetten zijn onze menselijke gewoonten en routines in de war geschopt en zoeken we massaal naar het nieuwe normaal. Het ene moment zakt de moed je in de schoenen en het andere moment voel je een zee aan energie om door te zetten. Het lijken grillige emotionele golven die je kunnen overspoelen. Maar in wezen zijn het vier voorspelbare fases die iedereen in een net iets ander tempo doorloopt. Dit ondertussen, deze buitengewone tijd, vraagt leiderschap met power én love en een helder veranderverhaal. Leef jij een crisis of een transformatie?

Na een intake kiest Jitske, zoals altijd, de focus die nodig is voor jullie organisatie. En speelt zij in op de corona situatie van dat moment. Een mooie online vorm is 30 minuten lezing. Of 30 minuten, met 15 minuten Q&A (45minuten totaal). Of 3x15min met tussentijdse polls en Q&A (60 minuten totaal). Bij toegestuurde vragen vooraf, zal Jitske deze in haar verhaal verwerken. Onderwerpen die tijdens deze online keynote kunnen worden besproken:

  • De vier fasen van de collectieve corona cultuurshock
  • Hoe mensen culturen vormen en hoe culturen mensen vormen
  • Belang van het veranderverhaal: crisis of transformatie?
  • Samenwerken in het ondertussen en op afstand
  • Liminaal leiderschap met power én love
  • Besluiten nemen waar het kan: snel en robuust
  • Noodzaak van oude menselijke deugden als twijfel, stilte, bescheidenheid en moed
  • Houvast geven in onzekerheid: ritme, rituelen en comfort
  • Tribale archetypen in crisis, speciaal de chief en de magiër.
  • Levenslessen van antropologische reizen van Jitske

Uiteraard kun je ook kiezen voor een van de andere verhalen van Jitske Kramer. Laat het ons weten.

TYPEN WEBINARS: TECHNISCHE MOGELIJKHEDEN?

Jitske heeft ervaring met verschillende technische platforms en staat altijd open voor een nieuwe vorm. Graag zoekt zij naar theatrale vormen die de impact en het contact met de deelnemers online vergroten. In gesprek zullen we gezamenlijk bepalen wat voor jullie de beste optie is. Hieronder een aantal voorbeelden. Neem contact op voor informatie, kosten en mogelijkheden.

Via zoom of teams

Jitske verzorgt een lezing vanuit haar thuisstudio, via Zoom of Teams. Eventueel van tevoren opgenomen, zodat mensen dit op een eigen te kiezen moment kunnen bekijken. Deze sessie wordt gevolgd door een live Q&A sessie. Deze live sessie wordt gefaciliteerd door een van onze Human Dimensions collega’s, of een ervaren facilitator van de klant zelf. Jitske zit in deze sessie als expert en zal vragen beantwoorden en verdiepingsvragen stellen aan de aanwezigen. De uitstraling van deze aanpak is eenvoudig, de content vanzelfsprekend uitstekend. Max aantal deelnemers voor een interactieve sessie met alle deelnemers: 25. Bij meer deelnemers is er een moderator nodig die de vragen van deelnemers aan Jitske kan stellen.

Foto Jitske Webinar Foto Jitske Webinar

Studio met interviewer

Wij werken graag samen met Crowdale studio. Met live chat, 3 camera regie en afwisseling van interview met lezing geven. Via de chat kunnen de kijkers live vragen stellen die de moderator (Camiel, of iemand van de eigen organiatie) aan Jitske doorspeelt. Voorbeeld webinar i.s.m. Management Impact:

Foto Jitske Webinar

Live vanuit een leeg theater.

Zoek je iets bijzonders en met veel impact, dan is deze optie iets voor jullie. Terwijl Jitske haar lezing geeft voor een lege zaal, is deze gevuld met honderden tot duizenden mensen die de live stream volgen. Indrukwekkend door de volle leegte. Prachtig door de meer camera regie en het gebruik van prachtige slides met kleurrijke foto’s. We hebben goede ervaring met het Gooiland Theater in Hilversum.

Foto Jitske Webinar

Ipad publiek

Tijdens deze talk is publiek niet fysiek aanwezig, maar via 50 iPads en een livestream. Jitske kan met de mensen op de iPads in gesprek en we horen hun applaus. Bijna echt live….! Max aantal deelnemers: 50 deelnemers op de iPads, plus deelnemers aan de live stream.

Foto jitske Webinar

Theatrale registratie

We streamen de lezing vanuit een studio die veel ervaring heeft met productlanceringen, zeker ook in de muziek. Erg geschikt voor een zeer mooie theatrale registratie, bij voorkeur met muzikanten en spoken word.

Foto jitske Webinar

Podcast

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een podcast, dus alleen audio. Hierin werken wij graag samen met Glenn van Burg. Voorbeeld: https://peoplepower.radio/jacqueline-hospers-en-jitske-kramer/

Foto jitske Webinar

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2020 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy