Reis mee naar

Eenmaal antropoloog, altijd antropoloog. Het is een manier van kijken die je niet meer loslaat. Een manier van vragen die je meeneemt in de wereld van een ander. In elk gesprek kun je verdwaald raken op een wonderlijke reis.

Jitske Kramer reist de wereld over voor haar lezingen en masterclasses. En ook om tijdens korte periodes van intensief veldwerk alles te leren over een specifiek gebruik of ritueel. Volg haar reizen in haar lezingen, op haar vlogs en in ons e-zine.

En kijk op onze nieuws pagina voor haar recente en toekomstige reizen.

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2019 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy