Avond ‘Op reis met voodoo spirits’

Op 13 November organiseren we een speciale avond waarin Jitske haar verhaal vertelt over haar reis naar Togo / Benin. Met video-reportage. Met fotograaf Rein van der Zee. En ook Voodoo priester Messanh zal aanwezig zijn om vragen te beantwoorden, over de reis en over voodoo. En natuurlijk de viering van Jitske's nieuwe boek over deze reis. Dit boek krijg je aan het eind van de avond mee naar huis. 

Een eenmalig event, met een beperkt aantal plaatsen… Het belooft een bijzondere avond te worden... mis het niet!


Locatie omgeving Utrecht
Tijd 19.30 – 21.00
Prijs € 35,- (inclusief het nieuwe boek t.w.v. € 20,-) excl. BTW


Inschrijven

Een confrontatie met jezelf


Op uitnodiging van Voodoo priester Messanh onderging Jitske afgelopen Januari een week lang eeuwenoude voodoo ceremonies. Ervaringen die zij verwerkte tot een boek, met prachtige foto’s van Rein van der Zee.

Is voodoo net zo duister als het imago doet vermoeden? Een confronterend verhaal, dat je naar jezelf laat kijken. De ervaringen zullen je niet snel loslaten.

Avond ‘Op reis met voodoo spirits’

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2019 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy