Our Humans

Via lezingen, masterclasses, trainingen en boeken hebben inmiddels duizenden mensen uit allerlei werkvelden binnen Nederland en daarbuiten onze eigenzinnige visie op diversiteit, inclusie en het vormen en veranderen van (organisatie-) cultuur leren kennen. We zijn trots op deze diverse groep alumni die met een gemeenschappelijke taal spreekt over organisaties, leiderschap, besluitvorming, diversiteit en inclusie. Namelijk in termen van tribes, chiefs, Deep Democracy, Harry, kampvuren, power & love, ritmes, totems, rituelen en magie

HumanDimensions om woest aantrekkelijk te zijn

De drijvende kracht achter HumanDimensions is Jitske Kramer. Om haar fascinatie, passie en nieuwsgierigheid met een grotere groep te delen en verder te ontwikkelen, heeft zij HumanDimensions opgericht. Samen met een vaste kern en vele gelegenheidspartners onderneemt HumanDimensions activiteiten om organisaties te activeren om woest aantrekkelijk te zijn voor alle medewerkers, klanten, leveranciers en de wereld. Op een manier zoals zij dat zelf willen. Wij zijn elke dag opnieuw op zoek naar manieren om nog beter samen te werken, te leven, te zijn.

Jitske Kramer

Jitske Kramer is corporate antropoloog. Spreker. Ondernemer. Facilitator. Oprichter van HumanDimensions. Auteur van Normaal is Anders, Deep Democracy - de wijsheid van de minderheid, Wow! Wat een verschil, en co-auteur van De Corporate Tribe (managementboek van het jaar 2016). Jitske Kramer reist de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengt deze kennis via ijzersterke lezingen en masterclasses naar de wereld van organiseren, samenwerken en leiderschap. Om de slagkracht en resultaten van individuen en groepen te verbeteren (en de wereld gewoon een beetje mooier te maken). In 2013 werd zij uitgeroepen tot trainer van het jaar. Jitske is veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland. Werktaal: Nederlands en Engels.

Meer over Jitske
Jitske

Roos Prins

Roos Prins is onze human connector, de backbone van HumanDimensions. Vragen? Roos knows. Je kunt bij Roos terecht met al je vragen over onze activiteiten of om een afspraak te maken. Roos beheert agenda’s, verzorgt de informatie voorziening, regelt boekingen voor lezingen, masterclasses en de aanmeldingen voor onze trainingen en leergangen. Roos heeft een achtergrond in de zakelijke dienstverlening en is volledig getraind in al onze methodes. Ze is opgeleid als Deep Democracy facilitator en kent de ins en outs van de corporate antropologie.

Roos

Chulah Berkowitz

Chulah Berkowitz is als creative connector verbonden aan HumanDimensions. Chulah is cultureel antropoloog en gebruikt antropologisch kijken als instrument in communicatie. Voor HumanDimensions maakt ze samen met Jitske content voor alle social kanalen, houdt de website bij en doet eindredactie. Chulah is fan van Simon Sinek's Golden Circle en gelooft dat 'echte' communicatie vanuit het hart komt. Vanuit de why. Iedereen die bij een organisatie werkt heeft een 'why'. Een verhaal. Chulah heeft een achtergrond in de goededoelensector, waarbij diversiteit en de stem van de minderheid als rode draad door haar carrière lopen. Chulah werkt vanuit haar eigen organisatie Chulah Communiceert.

Chulah

Frank Weijers

Frank Weijers is als Deep Democracy instructor en facilitator verbonden aan HumanDimensions. Frank is proceskundige, opgeleid in de interventiekunde, transactionele analyse (TA), systemisch werk, Deep Democracy en corporate antropologie. Hij werkte bij een aantal onderwijsinstellingen als interim-directeur/rector, leidde verschillende internationale projecten, onder meer in de Filippijnen en Hongarije. Hij woonde vier jaar op Curaçao, waar hij het Vespucci College, een nieuwe school, opzette. Hij was opleider leiderschapsontwikkeling en groepsdynamica bij de Nederlandse School voor Onderwijsmanagement (NSO), gelieerd aan de Universiteit van Amsterdam.

Trainer, schrijver, spreker

Frank werkt veel met leidinggevenden en hun teams, in onderwijsinstellingen en daarbuiten, waarbij hij aangenaam ontregelt en verheldert. Auteur van de boeken ‘Spelen met ruimte’ en ‘Ruimte’, columnist van het magazine ‘Van 12-18’ en schrijver van een groot aantal artikelen over de thema’s waar hij mee werkt: leiderschap, groepsdynamica, diversiteit, de kracht van taal en cultuur in organisaties. Daarbij is Frank een veelgevraagd trainer en spreker en werkt hij zelfstandig vanuit zijn eigen bedrijf en gedachtegoed 'spelen met ruimte'.

Frank

Minka Jongkind

Minka Jongkind is als Deep Democracy instructor en facilitator verbonden aan HumanDimensions. Zij is teamcoach, opleider en mediator. Van oorsprong is ze opgeleid tot psycholoog en dramadocent. Al vroeg in haar loopbaan is zij het trainersvak ingerold. In de functie van trainer/coach, ontwikkelaar, consultant en leidinggevende, werkte zij bij verschillende gerenommeerde trainingsbureaus. Met een voortdurend verlangen naar ontwikkeling is zij verder geschoold in Voice Dialoque, Haptonomie, Insights Discovery, Deep Democracy, Mediation en Systemisch Werken.

Secure Base Teamcoachen

De fascinatie voor dilemma en conflict vormt een rode draad in haar loopbaan. Vanuit nieuwsgierigheid en een open mind stelt zij vragen bij vanzelfsprekendheden en creëert zij bedding voor het niet-gevoerde gesprek. Sinds 2014 werkt zij als zelfstandig ondernemer in haar organisatie MetMinka. Zij is gespecialiseerd in het werken met teams en leidt daarbij ook teamcoaches en leidinggevenden op tot Secure Base Teamcoach. Haar klantenkring is groot en divers. Zo traint en begeleidt zij zelfsturende teams van de Raad voor de Kinderbescherming, coacht ze operationele en managementteams van Heineken en leidde ze het volledige management van de zorginstelling Pergamijn op in Secure Base Leadership.

Minka

Christien Oudshoorn

Christien Oudshoorn is als trainer en expert op het gebied van diversiteit en inclusie verbonden aan HumanDimensions. Zij verzorgt onder andere de training Wow! Wat een verschil. Christien heeft internationale communicatie gestudeerd en is daarnaast opgeleid in systemisch werk, Deep Democracy, Geweldloze communicatie, bedrijfskunde, Deep Diversity en provocatieve coaching.

Conflicttraining in internationale groepen

Zij heeft een fascinatie voor wat mensen drijft. Op individueel niveau, maar vooral ook als groep. In Nederland en Canada heeft zij grootschalige leiderschapsprogramma’s begeleid op het gebied van multicultureel leiderschap en integratie. Met haar stichting Che Amigo werkte zij vervolgens zes jaar lang in Latijns-Amerika. Zij gaf daar conflicttraining in zwaarbewaakte gevangenissen in Argentinië en Bolivia, trainingen projectmanagement aan jeugdleiders in de sloppenwijken van Peru en meerdere trajecten voor leiderschap en onderhandeling met inheemse leiders in Suriname. Zij heeft een passie voor het bij elkaar brengen van verschillende groepen om vervolgens een context te faciliteren waarin mensen zich uitgenodigd voelen om nieuwsgierig te zijn naar elkaar en naar zichzelf. Sinds 2017 werkt Christien als zelfstandig trainer/coach/ consultant in Nederland.

Christen

Sacha Beets

Sacha Beets is als Deep Democracy instructor en facilitator verbonden aan HumanDimensions. Sacha heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van teams vanuit verschillende rollen en invalshoeken. Als manager en adviseur, in de zakelijke dienstverlening, overheid, zorg, onderwijs en profit sector. Als facilitator, teamcoach en procesbegeleider na haar opleidingen mastercoach aan het Europees Instituut, Transactionele Analyse, Deep Democracy en Corporate Antropologie.

Teamontwikkeling

Sinds 2013 werkt zij als zelfstandig ondernemer onder de naam Sas Sankofa. Zij richt zich op teamontwikkelingstrajecten op het gebied van zelfsturing, samenwerking en communicatievraagstukken en is als geen ander in staat om dat wat werkelijk speelt op tafel te krijgen. Zij gebruikt hierbij niet alleen haar ervaring als adviseur in de financiële sector en het onderwijs, maar zeker ook haar ervaring als manager in een semioverheidsinstelling, Schiphol, groot Schoonmaak- en Cateringbedrijf. Sacha weet hoe de hazen lopen in een organisatie en heeft gezien hoe het anders en beter kan. Daar haalt zij haar drive en energie vandaan om elke dag en elke keer de wereld een beetje beter te maken.

Sacha

Sandra Bouckaert

Sandra Bouckaert is als Deep Democracy instructor en facilitator verbonden aan HumanDimensions. Sandra is teamcoach, procesbegeleider en trainer en heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van (teamcoachings-) trajecten en het geven van trainingen in de overheidssector, de zorg en het onderwijs. Sinds 2011 werkt zij zelfstandig onder de naam Bouckaert Teamcoaching.

Zelfstandige teams

Zij richt zich op samenwerkings- en communicatievraagstukken en heeft zich gespecialiseerd in leiderschapstrajecten voor teamleiders in de zorg die zelfstandige teams aansturen. In deze trajecten krijgen leidinggevenden het gedachtegoed en de tools van Deep Democracy aangereikt voor het aansturen van hun teams. Sandra is Deep Democracy facilitator/ instructor, Let’s Talk facilitator/ instructor en psychodramaturg en opgeleid in de Corporate Antropologie. Andere methodieken waar zij mee werkt: Thema Gecentreerde Interactie en Alternatives to Violence Program. Sandra schrijft blogs over: leiderschap, teamontwikkeling, teamcoaching, conflict, groepsdynamica, communicatie en samenwerking.

Sandra

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2018 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy