Rhythm of Life

Eens in de zoveel tijd is er een seminar waarvan je later wilt kunnen zeggen… ‘Ik was erbij!’ Rhythm of Life is er zo een. Een uniek seminar dat je hoofd aan het denken zet terwijl je zintuigen worden geprikkeld. Duik in de wereld van organisatiecultuur, macht en leiderschap met Jitske Kramer en Typhoon.

Typhoon

Typhoon, Glenn de Randamie, is een van de succesvolste en meest geliefde artiesten van Nederland. Hij prikkelt je om jezelf te bevragen. Met lovende jurywoorden ontving hij op 24 september de prestigieuze Van Praagprijs 2017. De jury roemt zijn vernieuwingsdrang als artiest, zijn engagement en zijn vermogen om mensen uit hun 'hokjesdenken' te halen. “Een positieve geest die zijn muziek, poëzie en rapteksten verbindt aan filosofische inzichten. Typhoon leeft de menselijke waardigheid".

Crossover met dans, orkest en band

Jitske en Typhoon vormen samen een unieke en sprankelende sprekerscombinatie. In een wervelend seminar, ondersteund door dansers, band en orkest, laten ze je met een frisse blik kijken naar samenwerken in organisaties. Naar omgaan met verschillen tussen mensen. Naar bedrijfscultuur, macht, leiderschap en teamwerk.

Inclusie Principes

Het bruisende seminar Rhythm of Life is gebaseerd op één ijzersterk fundament: het inclusiemodel van Jitske Kramer. Een praktisch model voor iedere leider die verschillen tussen mensen wil benutten voor de groei van een organisatie. Laat je uitdagen en verrassen in een seminar dat je kijk op organisaties en de wereld om je heen voorgoed verandert!

In-company

Wil je dit seminar als in-company seminar inzetten in jouw organisatie? Neem dan contact op met Nicole Lier: 06-14673490 of nicole.lier@managementplezier.nl.

Zie ook: www.managementplezier.nl

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2019 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy