Onze stijl: Tools en instrumenten

Korte impuls interventies

Mensen bouwen met zichzelf en met elkaar routines in hun kijken en handelen. Om iets nieuws te leren en om tot verandering te komen, is een zekere mate van ontregeling nodig. Wij zijn gespecialiseerd in korte impuls interventies van een half uur tot twee dagen, waarbij vertrouwd wordt wat vreemd is en vreemd wordt wat vertrouwd is. Al onze activiteiten zijn gevoed door, en vele ook geboren uit, onze kennis en kunde van de corporate antropologie.

Antropologische methode

Een antropoloog is getraind om snel toegang te kunnen krijgen tot gesloten groepen, om mensen aan tafel te krijgen die je normaal niet spreekt. Door methoden uit de antropologie toe te passen kun je mensen uit de verschillende leefwerelden betrekken op een manier dat ze mede-eigenaar worden van de veranderplannen en ontwikkelingen, dat ze hun inzichten en ideeën willen delen.

Wijsheid van de minderheid en kracht van het collectief

Cultuurvorming en cultuurverandering ontstaat altijd in interactie en besluitvorming. Wij bieden impactvolle interventies aan waarin we de gehele groep stimuleren en faciliteren het echte gesprek te voeren en samen te vechten voor het hoogst haalbare. Wij geloven in de wijsheid van de minderheid en de kracht van het collectief. De trainingen en opleidingen die wij aanbieden hebben dit als centrale thema, met gebruik van gespreksvormen van over de hele wereld, zo ook Deep Democracy

Leer anders kijken

Tijdens de lezingen en masterclasses van Jitske Kramer word je uitgedaagd om op een andere manier naar je eigen werkelijkheid te kijken, vanuit meerdere dimensies. Met de inzichten van de antropologie kijk je nooit meer hetzelfde naar sales, fusies, conflicten, de samenwerking in en tussen organisaties. We werken met mensen in organisaties en zitten daarmee indirect aan keukentafelgesprekken en in het maatschappelijke debat.

Het gewone uitdagen. En vragen stellen. Soms disruptive, coherent verstorend, ontregelend en conflicten verkennend. Dan weer verbindend, orde aanbrengend en gericht op samen.

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2019 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy