Giving back

Wij zijn ondernemer vanuit de passie om organisaties én de wereld mooier te maken. In al ons handelen en omgang met klanten en collega’s streven wij naar diversiteit, naar luisteren naar de stem van de minderheid (en de meerderheid), naar respect voor de aarde, mensen en planeet. Wanneer wij reizen kiezen wij voor CO2 compensatie. In onze opleidingen maken wij regelmatig enkele plaatsen vrij voor mensen die een extra steun goed kunnen gebruiken. Per jaar voeren wij een aantal onbetaalde opdrachten uit voor organisaties die onze diensten niet kunnen betalen en wel zeer de moeite waard zijn. Op social media, podia en debatten spreken wij ons openlijk uit over gelijkwaardigheid, diversiteit en steun aan hen die vluchten voor oorlog en geweld. People are key. Always.

2018

We zijn nu in gesprek met een aantal organisaties. Binnenkort meer hierover!

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2019 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy