Online trainingsprogramma: Tribes van de Toekomst

In samenwerking met Elephant Road heeft Jitske Kramer een online leerprogramma gemaakt, met filmpjes en opdrachten, dat je gewoon op je telefoon kan volgen. Met bovendien de mogelijkheid voor een blended variant, waarbij Jitske een lezing komt verzorgen, je als afdeling of organisatie vervolgens de online training doet en Jitske weer terugkomt voor een vragensessie. Dat kan in-company, maar ook in open inschrijving (zie onze agenda).

Teamcultuur: Tribes van de Toekomst

Maak je team futureproof met wijsheden uit tribes.

  • Hoe smeed je een hect collectief?
  • Hoe werken macht en leiderschap in teamverband? Hoeveel diversiteit kan jouw team aan?
  • Hoe ga je om met chaos bij een verandering?
  • Wat is je eigen tribale rol?

Een goede teamcultuur is onmisbaar om resultaten te behalen én om lekker in te werken. Dus wat kun je doen om een groep ‘verschillende individuen’ goed met elkaar te laten samenwerken? Met behoud van ieders eigenheid? In dit programma geeft Jitske Kramer je een antropologische bril om naar je teamprocessen te kijken. Eye-openers gegarandeerd!

Teamcultuur

In dit programma krijg je

7 online tracks van 30 minuten, met:

  • Korte, pakkende video’s van Jitske Kramer
  • Zelftests, oefeningen en checklists
  • Per track: e?e?n stevige doe-opdracht

Een online bibliotheek vol verdiepingsmateriaal:

  • Geselecteerde artikelen
  • Uitgebreide tests
  • Extra oefeningen en denk-opdrachten

Meer weten? Meteen beginnen?

Ga snel naar: www.elephantroad.nl

Meer info (PDF NL) Meer info (PDF EN)

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2019 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy