Planning, control, invloed op de loop der dingen

Lessen uit de antropologie

Jitske Kramer

Planning, control, invloed op de loop der dingen

Targets stellen, dingen in tijd uitzetten, projectplanningen maken, actielijstjes… We zijn allemaal maar wat druk om op allerlei manieren invloed uit te oefenen op, en controle te hebben over, de loop der dingen. In deze lezing doen we even een stapje terug uit de ratrace van planning & control. Wij kijken met een antropologische bril naar het ongrijpbare begrip tijd en hoe mensen hier in verschillende culturen mee omgaan. Een lezing die je eigen aannames uitdaagt en je weer op scherp zet.

Kun je tijd überhaupt meetbaar maken? En hebben we eigenlijk wel invloed op de wereld, of is dat aan een hogere macht? Waar begint en eindigt onze toekomst? Een stip op de horizon zetten, hoe zinvol is dat eigenlijk? En kun je magische tijd maken, waarin alles samenvalt, we de tijd vergeten en verandering als vanzelf lijkt te gaan? Een lezing met mooie verhalen en verrassende inzichten voor iedereen die wel een stappenplan maakt en actielijstjes uitzet. Mooie lezing tijdens een managementconferentie, vlak voor de actieplannen gemaakt worden.

Lezing of masterclass aanvragen

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2018 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy