Magic Marketing & Sales

Lessen uit de antropologie

Jitske Kramer

Magic Marketing en Sales

Hoe creëer je de ultieme klantbeleving, een uitstekende customer journey en oprechte customer intimacy? Hoe regel jij jouw sales op korte en lange termijn? Zijn klanten als een prooi waarop je kunt jagen, of potentiële leden van je extended family? Vragen die mensen over de hele wereld al eeuwen stellen. In deze lezing reizen we de wereld rond om van allerlei culturen te leren hoe je klanten een unieke belevenis geeft, zodat ze royaal en/of loyaal zullen zijn.

Van de Bakhtiari nomaden in Iran leren we wat de waarde van een product is. Van Indiase bruiloften de verschillende cirkels van relaties en in Dubai de betekenis van een contract. Verhalen van ver weg die je inspireren om met andere ogen te kijken naar je eigen, Nederlandse of internationale, klantrelaties.

Wereldse wijsheid voor de slimme ondernemer.

Lezing of masterclass aanvragen

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2018 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy