Spreker Jitske Kramer

Jitske Kramer (1973) is corporate antropoloog. Spreker. Ondernemer. Facilitator. Oprichter van HumanDimensions. Auteur van Normaal is Anders, Deep Democracy - de wijsheid van de minderheid, Wow! Wat een verschil, Jam Cultures - over inclusie: meedoen, meepraten, meebeslissen. En co-auteur van De Corporate Tribe (managementboek van het jaar 2016) en Building Tribes (op de shortlist van managementboek van het jaar 2019).

Jitske Kramer reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengt deze kennis via ijzersterke lezingen en masterclasses naar de wereld van organiseren, samenwerken en leiderschap. Om de slagkracht en resultaten van individuen en groepen te verbeteren (en de wereld gewoon een beetje mooier te maken). In 2013 werd zij uitgeroepen tot trainer van het jaar. Jitske is veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland. Werktaal: Nederlands en Engels.

Lezing of masterclass aanvragen

Met andere ogen

In lezingen, masterclasses, trainingen, blogs, vlogs en boeken neemt Jitske Kramer je mee op een boeiende reis naar menselijke vraagstukken en oplossingen. Zien wat er werkelijk speelt. Met oog voor verschillen én overeenkomsten. Kijken vanuit een opvallend perspectief. Zonder automatische piloot. Met lef om van de gebaande paden af te wijken. Over dialoog, besluitvorming, macht, sabotage en ranking. Over sales, multidisciplinaire teams, veiligheid en internationale samenwerking. Het gewone uitdagen. En vragen stellen. Elke dag. Voorbij wij/zij. Over verschillen verbinden en goed afscheid nemen als dat moet. Onmisbare kennis voor effectieve samenwerking, wijze besluitvorming en collectieve verandering. Strong Tribes. Safe for Diversity. Ready for Change.

Wat anderen zeggen

“Jitske Kramer is een van de beste sprekers van Nederland. Verbindend, heeft humor, is onbevangen en energiek. Ze prikkelt je om stevig na te denken en je stem te laten horen. Met flair en met lef zoekt ze de diepgang op. Op zoek naar verrassende. nieuwe inzichten en praktische toepasbaarheid. Verbindend en daadkrachtig.”

Jitske Kramer

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2019 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy