BUILDING TRIBES MET Power & LOVE

Lessen uit de antropologie

Jitske Kramer

BUILDING TRIBES MET Power & Love

Wie op dit moment niet tot over z’n oren bezig is met agile, zelfsturing, participatieprocessen, gespreid leiderschap, zelforganisatie, zwermen, co-creatie, inclusie, keten overstijgende samenwerkingsverbanden… die loopt nu al hopeloos achter. Zo lijkt het. Het is alsof we onszelf, en ons leiderschap, volledig opnieuw moeten uitvinden. Jitske Kramer denkt dat dat maar ten dele waar is. We hebben namelijk als mensheid een eeuwenlange ervaring in samenwerken, samenleven, overleggen, besluiten en veranderen waaruit we kunnen putten. Antropologisch inzichten die kunnen helpen om sterke en gezonde organisaties te creëren en onderhouden. Tribes voor de toekomst.

In deze lezing lessen en verhalen gebaseerd op het boek Building Tribes. (Uiteraard niet letterlijk dezelfde verhalen als in het boek, want die kun je gewoon lezen). Zet een paar mensen op een onbewoond eiland en het wordt niet vanzelf een open democratie... daar moeten we hard voor werken. Laat je uitdagen hoe jouw tribale heimelijke genoegens over samenwerking en leiderschap passen in de moderne open organisaties van vandaag. Een lezing vol prachtige verhalen en antropologische lessen over het samenspel van Power & Love en het belang van goede interactie en besluitvorming. Met een oproep om nooit meer te vergaderen, maar om kampvuren aan te steken.

Deze lezing is ook uit te breiden naar een masterclass, waarbij we na een prikkelende en humorvolle lezing verschillende soorten kampvuren aansteken, zoals beschreven in Building Tribes. Dat kan met tien maar ook honderden mensen tegelijk, dan komen we met een team van facilitators.

Lezing of masterclass aanvragen

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2018 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy